To je to što me zanima!

Zbog 'Supertalenta' trče za mnom školskim hodnikom'

Desetogodišnja Rebecca obožava glazbu i pjevanje. Prvo mjesto osvojila je na festivalu 'Moj prvi pljesak' kad su je pohvalili Miroslav Škoro i Vinko Coce
Vidi originalni članak

Rebecca Posavec (10) u glazbenoj školi u Čakovcu pjeva pet, a svira dvije godine. Još u vrtiću je počela glumiti u dramskoj skupini, a do prošle godine bavila se i plesom. Učenica 4. razreda osnovne škole u nedjelju je u showu ‘Supertalent’ pjesmom podignula publiku na noge i zadivila žiri.

- Doma gledam You Tube i oponašam pjevačice. Čim primim mikrofon nemam tremu. Nakon što sam bila na televiziji cijeli tjedan svi za mnom trče u školi - kaže Rebecca koja je prije dvije godine bila 'Najklinceza Hrvatske'.

Na festivalu 'Moj prvi pljesak' osvojila je prvo mjesto. Pjevala je u duetu s Mirkom Švendom Žigom, a pohvalili su je Miroslav Škoro i Vinko Coce. Tata Dean Rebeccu je potajice prijavio na audiciju, što mamu Patriciju nije iznenadilo jer im se kuća uvijek ori od pjesme dok im se kći tušira. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • bili su bili23 25.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_62814 25.09.2011.

    http://www.youtube.com/watch?v=B-QmmH3bEKs&feature=player_embedded pa ona ni jedan lajk nema...i to mi je talent hahahahhaha

  • user_127939 24.09.2011.

    haha kako je i rekla I'm not special... xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare