To je to što me zanima!

'Zbog svog Coryja sam mogla sve, on me stalno ohrabrivao'

Pet tjedana prije nego što se glumac predozirao heroinom i alkoholom u hotelskoj sobi, Lea je dala intervju za meksički Marie Claire koji izlazi u kolovozu
Vidi originalni članak

On je najbolji čovjek kojeg znam. Učinio je moj život iznimnim i prezahvalna sam što ga imam kao dečka i kao kolegu, rekla je Lea Michele (26) prije smrti dečka Coryja Monteitha (31).

Pet tjedana prije nego što se glumac predozirao heroinom i alkoholom u hotelskoj sobi u Vancouveru, Lea je dala intervju za meksički Marie Claire koji izlazi u kolovozu.

- Važno je imati nekoga tko te ohrabruje, zbog koga se osjećaš nezaustavljivim, kao da možeš učiniti baš sve - rekla je glumica.

Nakon povratka s vikenda u Meksiku, kod kuće se družila s prijateljicama kad je primila vijest o Coryjevoj smrti. Glumac je tek izašao s drugog pokušaja odvikavanja od droge kad su ga 13. srpnja našli mrtvog. Prošlog tjedna su se obitelj i prijatelji oprostili od zvijezde serije “Glee”. Njegova mama navodno je tijelo kremirala i pepeo će prosuti u Victoriji i Vancouveru, u kojem je glumac odrastao, te u L.A.-u gdje se proslavio i upoznao Leu, a dio pepela uvijek će nositi sa sobom. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Black Daisy 26.07.2013.

    Kad god sam rekla da sa svojih 30 god. nikad nisam probala nikakav narkotik svi su me gledali kao da nisam normalna . Mislim da to dovoljno govori ... Nažalost ...

  • 25.07.2013.

    hebem ti alkohol, drogu i sve tabletice, zar je to vrijedno nečijega života.. ://

Komentiraj...
Vidi sve komentare