To je to što me zanima!

Zbog tate: Marylin Manson je postao supremacist Ron Tully

Roker se već pojavio u 'Kalifornikaciji' i 'East Bound & Down', čiji je veliki fan. Navodno je godinama molio producente da se samo nakratko pojavi u kadru
Vidi originalni članak

Marilyn Manson (45) dobio je ulogu u zadnjoj sezoni serije 'Sinovi anarhije'.

Pjevač će glumiti supremacista Rona Tullyja, opasnu zatvorsku zvjerku. Zadatak će mu biti Jaxu, liku koji glumi Charlie Hunnam (34), pomoći uspostaviti nadmoć u podzemnim krugovima.

- Serija je bitan dio mog i života moga oca, s kojim sam je često gledao. Zato sam odlučio prihvatiti ulogu. Učinit ću oca ponosnim tako što ću sudjelovati u seriji koju ćemo pamtiti kao najbolje televizijsko djelo - kazao je roker i dodao da je spreman za snimanje, samo si još mora nabaviti motocikl. 

Manson se već sprijateljio s kolegama iz serije te ga je Hunnam poveo na rođendan glumca Cliftona Collinsa Jr., gdje su se fotografirali zagrljeni. Posljednja sezona serije u SAD-u s prikazivanjem kreće u rujnu. 

Roker se već pojavio u 'Kalifornikaciji' i 'East Bound & Down', čiji je također veliki obožavatelj. Navodno je godinama molio producente da mu dozvole da se samo nakratko pojavi u kadru.

Supremacizam

Vjerovanje da je određena dob, rasa, vrsta, etnička grupa, religija, spol, seksualna orijentacija, stalež, sustav vjerovanja ili kultra superirona nad drugima. Oni koji se poistovjećuju s tom skupinom vjeruju da imaju pravo dominirati, kontrolirati ili vladati nad onima koji nisu dio te skupine.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 03.06.2014.

    samo se vi rugajte.čovjek je natprosječno inteligentan i zna kak dobro ukeširat.i sad,zgodan-ružan,uspio je dobit najbolje piii u hollywood-u. :)

  • Crown 01.06.2014.

    Genijalac.

  • 30.05.2014.

    Muškarac koji nosi ruž. Končita alert!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare