To je to što me zanima!

'Zbog tebe sam se seksala s mužem s upaljenim svjetlima'

Manekenka smatra da ne bi trebalo biti podjela, a ispričala je i kako mrzi kada je etiketiraju kao 'plus size'. Drago joj je da može biti glas i lice žena koje nemaju mogućnosti kao ona
Vidi originalni članak

Ashley Graham (28) snimila je atraktivne fotografije za V magazin, a u intervjuu je priznala da ne voli kada je, nakon što se 17 godina bavi ovim poslom, etiketiraju kao plus size model.

- Smatram da ne bi trebalo biti podjela. Ipak, ja sam ta koja je dobila priliku pojavljivati se na naslovnicama časopisa i moj glas se čuje - rekla je Ashley.

Tu ulogu shvatila je jako ozbiljno, a najviše ju veseli činjenica što može biti glas i lice velikog broja žena koje nemaju mogućnosti kao ona.

- Ima dana kada zaboravim na to, a onda mi priđe uplakana žena i kaže: 'Zbog tebe sam se danas usudila odjenuti kratke hlače' ili dobijem email u kojem piše 'Seksala sam se sa suprugom s upaljenim svjetlom' - kaže i dodaje kako u tim trenutcima shvaća da mijenja živote ljudima.

Idi na 24sata

Komentari 230

  • 14.01.2017.

    Mrzi kad ju etiketiraju kao 'plus size',prvo,s tim balvanima jedino sto moze bit je 'plus size' a drugo,to 'plus size' obicno zavrsava sa model,i to je jedina varijanta u kojoj je ona model...

  • Klingonka 14.01.2017.

    Niti je lijepo,niti zdravo. Višak kipi sa svih strana,uglavnom los primjer ženama i curama kao i anoreksicne manekenke

  • cornelie 14.01.2017.

    Da nema ljepuškasto i fotogenično lice bila bi za k... ne plus size model i li kako god već se htjela zvati

Komentiraj...
Vidi sve komentare