To je to što me zanima!

Zbog ubrizgavanja kiseline Nini Morić bubre obrazi?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Svakim novim izlaskom u javnost Nina Morić (32) izgleda sasvim drukčije. Stručnjaci pretpostavljaju da se ona puni 'filerima' od hijaluronske kiseline
Vidi originalni članak

Nina uporno ponavlja da je na njoj sve prirodno. Čak je nedavno novinarima u Opatiji rekla: “Slobodno mi opipajte obraze, prirodni su”. U jednu ruku, u pravu je. Stručnjaci pretpostavljaju da se puni “filerima” od hijaluronske kiseline koje imamo u sebi.
- Ubrizgavanjem u lice 'fileri’ na sebe vežu vodu i zato bubri, čime se naravno dobiva željeni volumen, bilo usana, bilo da je riječ o isticanju jagodica, ravnanju bora brade, obraza. No za 4-6 mjeseci 'filer’ nestaje, razgrađuje se, lice splašnjava i postupak je potrebno ponoviti. No kod nekih učinak traje i po godinu dana - kaže doktor Bojan Ignatovski, specijalist plastične kirurgije u poliklinici Arcadia. “Fileri” nisu isto što i botoks. Botoks je otrov od bakterije koja paralizira mišić pa ako se njime pretjeruje, pacijenti se ne mogu ni smijati ni mrštiti.
- Fileri se, za razliku od botoksa, ne koriste za ravnanje bora čela i onih oko očiju - kaže dr. Ignatovski.
Cijena jedne injekcije je 3000 kuna, a u pravilu je jedna dovoljna. Nije opasno jer se prirodno razgradi.

POTROŠILA 16,5 MILIJUNA KUNA
Frankensteinova Nevjesta, Žena Mačka, nadimci su Jocelyn Wildenstein (62), očajnice koja je na plastične operacije potrošila 16,5 milijuna kuna. To je činila da privuče nevjernog supruga.
On je umro početkom godine, a njoj su ostali milijuni koje je iskamčila razvodom. Ni Donatella Versace (53) ne odustaje od operacija, a kći Allegra (22) joj se bori s anoreksijom.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • chewbakkka 07.12.2008.

    koji vam je, pa morićki se nikakva operacija ni pomoć estetske kirurgije ne vidi! žena jednostavno ima problema sa inteligencijom! ostalo su nuspojave

  • colored 06.12.2008.

    zasto je svaki naslov upitna rečenica??? ili je činjenica ili je laž....

  • brko1 06.12.2008.

    Bubri i meni kad je gledam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare