To je to što me zanima!

Zbog vrućeg plesa i kožnjaka umalo sam završio u boy bendu

Glumac Colin Farrell imao bi potpuno drugačiju sudbinu da je znao pjevati. U noćnom klubu plesom je zadivio članove 'Boyzone' koji su ga pozvali na audiciju
Vidi originalni članak

U mladim danima obožavao sam ples, iako sam bio amater, svaki noćni klub bio je moj. Tako su me u jednom vidjeli dečki iz grupe 'Boyzone' i pozvali me na audiciju. Najviše su pohvalili moj vrući ples i kožnjak koji sam tada nosio te su mi obećavali mjesto u bendu, započeo je Colin Farrell (42). 

Irski glumac u intervjuu se pohvalio kako bi njegova sudbina bila potpuno drugačija i da uopće nije trebao postati glumac. Prvo je mislio kako će biti profesionalni plesač, da bi umalo završio u boy bendu.

- Kada sam došao na audiciju morao sam pjevati. Odabrao sam pjesmu 'Careless Whisper' i to je bilo bolno za gledati - objasnio je Colin. Dodao je kako su članovi benda bili toliko šokirani koliko loše zvuči da su ga molili da pjesmu ponovi još jednom, u nadi kako će ovog puta zvučati bolje. Bili su u krivu.

- Kad sam pjevao drugi put, samo su se pogledali i šutjeli. Rekli su mi da će me nazvati nakon audicije koja je bila paravan za medije jer sam ja 'sigurno upadao' - rekao je Farrell. Kada su ga nazvali, objasnili su mu kako možda ipak nije dobar izbor za njih.

- Javio sam se i rekli su mi 'Čuj, znaš, ovako stoje stvari, mislim, ovoga, da ti pjevanje baš ne ide' i to je bilo to - izjavio je. Čak su se fotografirali zajedno kao već očekivana postava Boyzonea. 

Posljednji Colinov film bio je 'Udovice', a uskoro u kina dolazi i film 'Dumbo' u kojem Farrell također ima ulogu. 

TEŠKO IM JE ODOLJETI: Žene rođene u znaku Škorpiona su mamac za muškarce, ali ovaj znak ih premašuje

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 27.03.2019.

    Dobar glumac!

  • Iskrena mala 27.03.2019.

    ovaj Keith Duffy mi je baš mi super zgodan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare