To je to što me zanima!

Zbor iz Južne Afrike rasplakao je strogog Simona Cowella: Pjevali pjesmu preminule natjecateljice

Kantautorica 'Nightbirde', pravog imena Jane Marczewski natjecala se u istoj emisiji, a preminula je prošle godine nakon borbe s rakom...
Vidi originalni članak

Član žirija emisije America's Got Talent Simon Cowell (63) rasplakao se u posljednjoj epizodi tog showa, kada je nastupio zbor Mzansi s pjesmom 'It's OK'. 

IZGLEDA POTPUNO DRUGAČIJE Simon Cowell ponovo šokirao gledatelje, obrazi puniji, a koža zaglađenija: 'Što mu je s licem?'

Zbor iz Južnoafričke Republike je za svoju izvedbu dobio prvi zlatni gumb, a Simon je bio posebno ganut jer je bila riječ o pjesmi bivše natjecateljice Nightbirde, koja je preminula prošle godine. Kada je pjesma započela, Simon se okrenuo prema glumici Sofiji Vergari (50) i rekao da prepoznaje o kojoj je pjesmi riječ. 

- Ovo mi je probudilo uspomene. Znam koliko bi njoj značilo. Do samog kraja bavila se svojom glazbom. Vi ste joj odali nevjerojatno priznanje svojom izvedbom - rekao je Simon.

U LONDONU Simon Cowell sve je šokirao izgledom lica, opet se 'ispeglao'

Nastup zbora Mzansi nije ostavio ravnodušnima ni žiri niti publiku. 

- Za one koji ne znaju, prošle godine smo izgubili jednu posebnu osobu iz naše Supertalent obitelji. Zvala se Jane, nadimak joj je bio Nightbirde i pjevala je upravo ovu pjesmu - rekla je Klum nakon nastupa. 

Kantautorica 'Nightbirde', pravog imena Jane Marczewski, preminula je prošle godine nakon kraće borbe s rakom u 31. godini. 

Prisjetimo se, u ovogodišnjoj sezoni američke inačice Supertalenta u žiriju uz Simona i Sofiju sjede manekneka Heidi Clum (50) i komičar Howie Mandel (67). 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Vanessa89 02.06.2023.

    Kada oni za Simona Cowella kažu da je član žirija???prije svega on je vlasnik i začetnik licence x factora,america's got talent i Britain's got talent i svima je "šef"i iz svog džepa daje milijun dolara pobjedniku

  • ElimGarak. 02.06.2023.

    "Odali joj priznanje" - u prijevodu, na temelju preminule legende pokušali ubrati jeftine poene

Komentiraj...
Vidi sve komentare