To je to što me zanima!

Zdravka Kapetanović pohvalila se izgledom godinu dana nakon završetka showa 'Život na vagi'

Natjecateljica 5. sezone popularne RTL-ove emisije u posljednjih je godinu dana izgubila gotovo 50 kilograma. Na društvenim mrežama pohvalila se svojim novim izgledom i linijom i oduševila pratitelje
Vidi originalni članak

Zdravka Kapetanović (42) osvojila je 50 tisuća kuna u finalnoj emisiji showa 'Život na vagi' jer je izgubila najviše kilograma, unatoč tome što nije prošla u finale.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Splićanka je tijekom i poslije showa izgubila čak 48,6 kilograma, a sada na društvenim mrežama nastavlja motivirati sve one koji se i dalje bore s pretjeranom težinom.

Nedavno je na svom profilu objavila kolaž fotografija snimljenih prije i poslije gubitka kilograma. Novija fotografija nastala je na okupljanju sudionika 5. sezone 'Života na vagi'.

- Opet tu, jako čudno i čudesno. Ponosna, sjetna, zahvalna, sretna, emotivna. Slavonijo, 'ko te nije volio... Godinu dana nakon 'Života na vagi' - napisala je Zdravka u opisu objave na kojoj je skupila preko 2 tisuće lajkova.

'OPET NA MJESTU ZLOČINA' Kandidati pete sezone 'Života na vagi' ponovno su se okupili, neki izgledaju neprepoznatljivo

- Predivna si i deblja ,a sad sam bez testa ostala - komentirala je jedna od pratiteljica, a svi su se složili da Zdravka izgleda odlično.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zaladilo 06.07.2021.

    Nemežen je se nagledat, al meni lišpja nako zercu deblja,kade će jopet na tv,najbolje u dokunemetarnu ljubav na selu

  • Sheeba 06.07.2021.

    Samo da se ne smije ovoliko malo me jeza hvata od takvog osmijeha

  • CoolRi 06.07.2021.

    simpa ali jbno iritantan osmjeh

Komentiraj...
Vidi sve komentare