Show

Komentari 9

Zdravka Kapetanović pohvalila se izgledom godinu dana nakon završetka showa 'Život na vagi'

Zdravka Kapetanović pohvalila se izgledom godinu dana nakon završetka showa 'Život na vagi'

Natjecateljica 5. sezone popularne RTL-ove emisije u posljednjih je godinu dana izgubila gotovo 50 kilograma. Na društvenim mrežama pohvalila se svojim novim izgledom i linijom i oduševila pratitelje

Zdravka Kapetanović (42) osvojila je 50 tisuća kuna u finalnoj emisiji showa 'Život na vagi' jer je izgubila najviše kilograma, unatoč tome što nije prošla u finale.

POGLEDAJTE VIDEO:

Splićanka je tijekom i poslije showa izgubila čak 48,6 kilograma, a sada na društvenim mrežama nastavlja motivirati sve one koji se i dalje bore s pretjeranom težinom.

Nedavno je na svom profilu objavila kolaž fotografija snimljenih prije i poslije gubitka kilograma. Novija fotografija nastala je na okupljanju sudionika 5. sezone 'Života na vagi'.

- Opet tu, jako čudno i čudesno. Ponosna, sjetna, zahvalna, sretna, emotivna. Slavonijo, 'ko te nije volio... Godinu dana nakon 'Života na vagi' - napisala je Zdravka u opisu objave na kojoj je skupila preko 2 tisuće lajkova.

- Predivna si i deblja ,a sad sam bez testa ostala - komentirala je jedna od pratiteljica, a svi su se složili da Zdravka izgleda odlično.

Najčitaniji članci