To je to što me zanima!

Čolić oduševio u Puli, a Kemal na koncertu pao i ozlijedio se

Kemal Monteno izvrsno se zabavljao na koncertu pa nije primjetio da je kraj bine otvor. Pao je u njega i ozlijedio ruku. Nije se teže ozlijedio i nastavio se zabavljati
Vidi originalni članak

Legendarni Zdravko Čolić više od tri sata publiku u pulskoj Areni držao je na nogama redajući svoje stare i nove hitove. Neumorni Čola doslovce je trčao po pozornici cijelu noć ostavljajući dojam da mu godine ništa ne znače. Od obožavateljice koja se morala probijati kroz ljude do pozornice dobio je buket cvijeća. 

Sve generacije došle su na koncert, a neke žene vrištale su na svaku novu Čolinu pjesmu. Bilo je i onih koje su plakale prisjećajući se kroz pjesme svoje mladosti. Dobro su se zabavljali i pjevač Sandi Cenov,Tarik Filipović sa suprugom Lejlom Šehović, koji su večer proveli zagrljeni, a Nina Barić u sjajnoj dugoj haljini stigla je sa suprugom Bernardom Krasnićem.

Nina i Bernard uživali su u društvu pjevača Kemala Montena i kontroverznog istarskog poduzetnika Dražena Golemovića. Dobro raspoložena Nina cijelu večer je plesala i grlila se s Bernardom, a nakratko je dobro raspoloženje prekinuo Kemal Monteno, koji nije vidio otvor sa stepenicama kraj pozornice te je u jednom trenutku pao u njega. Pomogla mu je jedna Puljanka da se podigne, a ubrzo je došla hitna pomoć koja mu je previla ruku ozlijeđenu pri padu. Ubrzo se ponovno pridružio veselom društvu. 

Čola se čak dva puta na zahtjev publike vraćao na scenu a večer je završio legendarnim hitom "Ti si mi u krvi". Posljednji put nastupio je u Areni prije četiri godine.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • ksena 07.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • vanda 5 06.08.2012.

    Da mi je znat kako netko ima volje slušat Čolića.., jedan Parni Valjak je manje posjećen od Čolića.., to mi je neshvatljivo. !?

  • skraljica 06.08.2012.

    za thompsona se nikada nebo znalo da nije bilo rata i naciomalista...pokrao narod...,a Čola je uvijek bio gospodin....pa pogledajte ga ............dođi nam Čola opet

Komentiraj...
Vidi sve komentare