To je to što me zanima!

Zdravko Mamić posjetio Mišu: Baš sam razveselio prijatelja

Mišo Kovač oporavlja se u KBC-u Rebro nakon što je prošli tjedan operirao srce. U bolnici ga je posjetio izvršni predsjednik Dinama koji ga je razveselio i iznenadio
Vidi originalni članak

Čovjek ima tisuće želja kad je zdrav, a čim se razboli onda mu je jedina želja da što prije ozdravi, rekao je izvršni predsjednik Dinama. 

Zdravko Mamić (52) posjetio je pjevača i prijatelja Mate Mišu Kovača (69). On se oporavlja u KBC-u Rebro nakon što je prošli tjedan operirao srce. Mamić kaže da se Mišo razveselio kad ga je vidio. Osim njega, posjetio je i Rudolfa Belina, bivšeg braniča Dinama, koji je početkom mjeseca operirao kuk. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • TomB 28.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • konjoslav55 28.06.2011.

    e moj mamiću...igraš previdljive igrice....ne vraćajte se na stadione....želiš se predstavit u svijetlom ruhu,ali ne ide kad ćeš za 2 dana opet neko novinaru j...at sve po spisku....ti si talentiran za gluposti....

  • holodomor 28.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare