To je to što me zanima!

Zečić je otkazao nastup: Neću pjevati bez svog prijatelja Coce

Zečić je otkazao nastup na Splitskom festivalu na kojem je s Cocom i klapom Pasika trebao pjevati “Na pučini života''. Najvažnije mu je da Coce bude dobro
Vidi originalni članak

Trogirski pjevač vjerojatno se do početka srpnja neće potpuno oporaviti od teške infekcije trtice i operacija koje je imao. U bolnici je već više od mjesec dana, a i nakon izlaska čeka ga višemjesečna fizikalna terapija. Na ovogodišnjem 53. Splitskom festivalu najavljen je nastup Dražena Zečića (45), Vinka Coce (59) i klape Pasika s pjesmom “Na pučini života”, no Zečić ga je otkazao.

- Zajedno smo radili tu pjesmu i nastup bez njega ne bi bio pravi. Osjećao bih se kao da sam ga otpisao. Vinko i ja smo prijatelji i ne mogu nastupati bez njega - rekao nam je Dražen Zečić i dodao da će biti još pjesama i festivala.

Pjesmu su snimili prije nekoliko mjeseci. Sada mu je najvažnije, kaže, da Vinko bude dobro. Njih dvojica su dugogodišnji prijatelji, a Zečić ga često posjećuje u splitskoj bolnici. Tomislav Mrduljaš, direktor Splitskog festivala, kaže kako mu je žao što neće i Coce i Zečić neće.

- To je nebitno naspram životne utakmice koja je iza Vinka. U ovom trenutku najvažnije je da ozdravi. Njihova pjesma je prekrasna i sigurno će se svidjeti ljudima - rekao je Mrduljaš.

Coce se, dobro osjeća, a trenutačno je na Odjelu plastične kirurgije KBC-a Split, kamo su ga prebacili s Jedinice intenzivne njege.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Stevi 25.06.2013.

    moj omiljeni pjevač.....svaka ti čast i svako dobro tebi i tvom prijatelju

  • štalski Đura 23.06.2013.

    a Coce a ja sam mislim da radi one Coce iz teretane

  • laziona 23.06.2013.

    nisam ništa manje ni očekivala od Zečića ljudina sa svim moralnim vrijednostima bez skandala,,,grdelinu ozdravi što prije fališ nam ti i tvoje pisme

Komentiraj...
Vidi sve komentare