To je to što me zanima!

Zečić skupio 250.000 kuna za mobilni mamograf

U zagrebačkoj dvorani "Dražen Petrović" okupilo se 7000 ljudi, koji su tri sata uglas s Draženom Zečićem pjevali sve njegove najveće hitove
Vidi originalni članak

Hvala vam što ste došli u tolikom broju. Još jednom ste pokazali kako imate veliko srce i široku hrvatsku dušu, rekao je Branko Uvodić najavljujući humanitarni koncert Dražena Zečića u prepunoj zagrebačkoj dvorani “Dražen Petrović”. Na prve taktove, koje je zasvirala Zečićeva prateća grupa Banana, 7000 ljudi uglas je  zapjevalo “Oprosti svijete”, naslovnu pjesmu s njegovog posljednjeg albuma. Prihod od prodanih ulaznica Zečić će donirati za kupovinu mobilnog mamografa zbog prevencije raka dojke žena u Hercegovini i Dalmatinskoj zagori. Akciju su potaknuli i organizirali Zavičajni klub hercegovačkih studenata u Zagrebu, Liga za borbu protiv raka i Udruga Cor Unum. Na gotovo trosatnom koncertu nastupili su i klapa Maslina i Mate Bulić. Naročito je toplo dočekana Anđela Kolar, koja je prije 10 godina sa Zečićem snimila duet “Ima li nade za nas”, a na novom albumu gostuje duetom simboličnog naslova “Nema ništa novo”. Za mamograf je koncertom prikupljeno 250.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_21090 04.02.2008.

    Zaslužio si Dražene sve pohvale! Nema novca koji Hrvati ne bi skupili kada su u pitanju humanitarne akcije!

  • zgubidanka 04.02.2008.

    nemam ništa protiv toga, ali meni se čini da se svake godine humanitarnim koncertima skupi za 7-8 mamografa... Mislim nemam ja ništa protiv doga, ali čini mi se da ta lova nestaje a doktori i organizatori \'humanitarnih\' koncerata otvaraju hotele po Jadranu???!! DI JE LOVA?????? di su mamografi?

  • baltazar71 04.02.2008.

    zeko cestitke na humanosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare