To je to što me zanima!

Žele biti kao Pipi: Nives i Ava pozirale su u mokrim majicama

AVA VS. NIVES Pjevačice su odmjerile snage u borbi prsa o prsa kako bi postale nasljednice slavne Ane Sasso, koja je pokazala grudi u legendarnoj reklami za Pipi
Vidi originalni članak

Ava Karabatić (26) pokazala je atribute na zadarskoj plaži, a Nives se svojim ‘bogatstvom’ pohvalila u hotelskom bazenu u Vodicama.

Obje su pozirale u mokroj majici s kockastim printom u stilu legendarne Ane Sasso, koja je prije 32 godine pokazala grudi na splitskim Bačvicama u reklami za Pipi. Celzijus kaže da je strastvena nogometna navijačica.

- Pukao mi je glas koliko sam navijala. Bila sam presretna kad je Marcelo dao autogol. Nisam mogla vjerovati da nam se sreća toliko nasmiješila, ali, nažalost, ne zadugo - kaže Nives, koja je utakmicu gledala na Čiovu sa sestrom Mateom (19) i društvom.

Tamo je posjetila prijatelje. Kći Taisha (7) i sin Leone (8) ostali su kod njene majke Mirjane i supruga Dina Drpića (31) u Zagrebu. Iako se nedavno šuškalo da se razvode, kako doznajemo, radilo se o još jednoj burnoj svađi u njihovu turbulentom braku.

Vidi se da je moja glava moja glava. Nema kod mene plastičnih operacija, Karabatić tvrdi da je potpuno prirodna

- Volim malo potrčati po plaži, a često i učim kraj mora. Ovo mi je prvo kupanje ove godine pa sam poželjela želju prije ulaska u more. Ne smijem reći o čemu se radi jer se inače neće ispuniti, mogu samo reći da je slatko i zločesto - rekla je Karabatić. Dodala je da već deset godina prati sve važnije nogometne utakmice.

Ana Sasso proslavila se reklamom u mokroj majici

Bivša Miss Jugoslavije, Splićanka Ana Sasso (53), još ima figuru kojom je izludila muškarce davne 1982. godine snimivši reklamu za gazirano piće. I danas marketinški stručnjaci tu reklamu ističu kao jednu od najboljih. Bilo je nekoliko pokušaja da joj se pronađe nasljednica.

Idi na 24sata

Komentari 132

  • Galeb i ja 17.06.2014.

    Druga mogucnost ne postoji gdne bi se ove dvije mogle natjecati.I da ima pobijedila nebi niti jednod njih.

  • AntonTrdić 17.06.2014.

    samo je jedna pipi, a ne ove koze

  • nika1980 16.06.2014.

    čitam sad ove komentare za anu sasso...pa ok,ženska je bila legendarna zbog reklame...imala je i dan danas ima dobro tijelo...ono vidi se da vježba i to....al onaj koji mi kaže da je predivna i lijpa il nek se prijavi u ludaru il nek kupi cvike jer žena zgleda ko muško...iliti čitaj gadna je ko lopov

Komentiraj...
Vidi sve komentare