To je to što me zanima!

Žele kaznu: Otkrili fotografa koji je snimao Kate u toplesu

Kraljevski par odlučan je u namjeri da fotografa koji ih je pratio i snimao na odmoru predaju u ruke pravdi. Očekuje ga do godine dana zatvora, a i novčana kazna...
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Cambridgea bila je užasnuta kad su njezine fotografije u toplesu preplavile svjetske medije, no napokon je otkriven identitet fotografa koji je slijedio kraljevski par na odmoru. 

Niz fotografija Kate Middleton (30) u toplesu prvo je objavio časopis Closer. Kraljevska obitelj pobunila se jer su fotografije snimljene na privatnom posjedu, a u Parizu je podignuta i kaznena prijava. Francuske vlasti tvrde da je poznato ime muškog paparazza koji je bio zadužen za praćenje para. Ako fotografa proglase krivim, mogao bi dobiti godinu dana zatvora, a trebao bi platiti i do 348 tisuća kuna. Urednik časopisa Closer, Laurence Pieau, ne želi otkriti ime fotografa. 

- William i Kate uporni su u odluci da fotografa koji ih je snimio predaju u ruke pravdi. Žele da on bude primjer svima drugima - rekao je izvor. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Ragusino 30.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Angie5555 30.10.2012.

    pa zna sama da je slavna osoba, neka se onda ponaša u skladu sa tim. Nažalost, kao princeza, buduća kraljica, nikad neće imati mira, ali to je sama hjtela. Valjda je sad naučila lekciju?

  • ostvaren 29.10.2012.

    kakvu kaznu, jbt, šta se skidaš kad znaš da si poznata, jbt

Komentiraj...
Vidi sve komentare