To je to što me zanima!

Želi da Connor i Isabella napuste scijentologiju

Nicole Kidman će za dva mjeseca prvi put postati biološka majka. "Šuška" se kako želi da i njezina posvojena djeca, Isabella i Connor, žive s njom
Vidi originalni članak

Nicole Kidman (40) stigla je na crveni tepih 43. dodjele country nagrada u Las Vegasu u pratnji supruga Keitha Urbana (40). Odjevena u srebrnu kratku haljinu s potpisom Grecian, Nicole je zasjenila sve ostale gošće. Budući da su se mediji posljednjih tjedana raspisali o tome kako uopće nema trudnički trbuh, glumica ga je odlučila pokazati. Rukama je stisnula haljinu točno ispod trbuha, koji je iskočio. Keith i Nicole navodno znaju djetetov spol, ali ga nisu željeli otkriti novinarima. Nagađa se da se nakon rođenja djeteta namjeravaju preseliti u Los Angeles kako bi ona mogla više vremena provoditi s posvojenom djecom, Connorom (13) i Isabellom (15), koji žive s tatom Tomom Cruiseom i Katie Holmes. Nicole želi da djeca napuste scijentologiju.
- Nikad se nije slagala s Tomom, koji je inzistirao da Connor i Isabella rastu uz scijentologiju. Zbog toga je i propao njihov brak - ispričao je glumičin prijatelj.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tajnamoja 20.05.2008.

    Sad se sjetila da joj djeca trebaju.

  • vikio 19.05.2008.

    Bas mi je drago sto ce napokon postati majka

  • XXL 19.05.2008.

    uzmi mu djecu jer je kreten

Komentiraj...
Vidi sve komentare