To je to što me zanima!

Želi joj sve najbolje: Severini i Popović čestitao 42. rođendan

S TERAPIJE NA TULUM Severina još svakodnevno odlazi na rehabilitaciju, pa je čestitare ugostila u zagrebačkom stanu. Pjevačica je za ekipu pripremila večeru...
Vidi originalni članak

Iako je Uskrs provela bez Aleksandra (2), koji je bio s ocem Milanom Popovićem (48) kod bake u Vršcu, Severina je rođendan ipak slavila sa sinom. Srpski biznismen dječaka joj je vratio u nedjelju navečer.


- Naravno da sam Severini čestitao rođendan, pa ipak je ona Aleksandrova majka - rekao nam je Popović. 

Slavlje za uzak krug prijatelja organizirala je kod kuće, ali je ni to nije omelo da odradi svoju svakodnevnu rehabilitaciju. Severina već više od mjesec dana odlazi na fizikalnu terapiju jer je početkom ožujka bila na operaciji koljena. Za ekipu je pripremila obilnu večeru. Talentirana kuharica svoje je umijeće usavršavala posljednjih mjesec dana jer je zbog mirovanja morala otkazati sve nastupe.

- Trudim se svake nedjelje skuhati ručak za prijatelje. To je jedini dan u tjednu kada stignem pogledati filmove koje sam propustila u kinu - rekla je nedavno pjevačica. Dodala je da je kuhanje zavoljela još kao djevojčica učeći od svoje majke Ane, a najviše voli kad joj ona priprema faširane šnicle. 
U kuhinji svoje nesuđene punice uživao je i Milan. Najdraža su mu bila riblja jela, kojima ga je dočekivala u Splitu. Srpski 'kralj bakra' nikad nije štedio na komplimentima, a razgaljena Severinina majka jednom prilikom mu je, kako je ispričala pjevačica, darovala pršut od 13 kilograma te kasnije požalila.

No nije samo baka Ana dobra kuharica nego i Aleksandrova baka Radojka. U njezinim specijalitetima dječak je uživao prošlog vikenda. U Srbiji je običaj da se za Uskrs jede janjetina dinstana u mladom luku, pogača-pletenica i torta s čokoladnim jajima. I ondje se djeca najviše vesele pisanicama.


Idi na 24sata

Komentari 88

  • bubamara2103 24.04.2014.

    Ma daj Milane, ti si joj već čestitao s onom prejadnom izjavom o filmu neki dan, tako da je ova tvoja čestitka čisto pre**ravanje!

  • BAUER_1 23.04.2014.

    Ne okreći se Seve, glavu gore i hrabro naprijed! I nek ti je sa srećom.

  • SAINT 23.04.2014.

    Eto kao ona zna kuvat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare