To je to što me zanima!

Želi se učvrstiti: Maja Lena je dobila pet kila, skida ih plesom

'SVE MI VISI' Upisala se u teretanu jer su joj se, kaže, potpuno objesili mišići i želi se utegnuti. Planira savladati i ples oko šipke. Kaže kako neće postati mršavica
Vidi originalni članak

Kći Mije Begović pleše zumbu, isteže se na jogi i pilatesu te skida salo.

Maja Lena Lopatny (20) u teretani na Zagrebačkom velesajmu naporno vježba posljednja dva tjedna. Na moru se, kaže, udebljala pet kilograma, koje želi izgubiti.

- Objesili su mi se mišići i želim se utegnuti. Najzabavnije mi je plesati i gubiti kalorije. Uskoro ću se upisati i na sate plesa oko šipke - kaže Maja. 

Dodaje kako će vježbama učvrstiti tijelo, a ne postati mršavica. Maja Lena zna da muškarci vole njezine obline. Nema dečka, nedavno je prekinula dugogodišnju vezu. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • mario72 05.09.2012.

    Bolje bi joj bilo da je kupila čekić i eksere i učvrstila se.

  • DraženPlukavec 05.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • legicaos 04.09.2012.

    a zo dakle, dijete drago, ako ti sa 20 godina sve visi, a onda u pm... pa kaj bude kad buš bila stara k'o ja?! :-))))))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare