To je to što me zanima!

Želi useliti u Big Brother kuću: Saša uzvraća udarac Marini

NOVA RUNDA Manekenkin bivši zaručnik želi ući u Big Brother i otkriti istinu o njima i svemu onome što je bilo između njih dvoje, a o čemu su šutjeli
Vidi originalni članak

Bivši zaručnik Marine Raguž (29), Saša Muhek (30), kojeg je prevarila s Romanom Obilinovićem (37) u Big Brother kući, prijavio se u novu sezonu showa čije audicije kreću uskoro.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši nogometaš Muhek nada se kako će upasti u reality show kako bi otkrio pravu istinu o sebi i Marini i svemu onome što je bilo između njih dvoje, a o čemu su šutjeli, odnosno o čemu nije pričao. 

Muhek je trebao ući i u prošli Big Brother u kojem je bila njegova, sad već bivša zaručnica sa svojim novim dečkom, no produkcija nije htjela praviti preveliki cirkus oko svega pa ga nisu pustili u Kuću. 

Bivši ljubavnici: Marina je prevarila zaručnika Sašu s Romanom

Marina se u prošloj sezoni domaćeg showa spetljala s bivšim nogometašem Romanom, s kojim se nakon što je pobijedio, odselila u Split. Muheku je vratila zaručnički prsten od 20.000 kuna, a on joj je pomogao iseliti se iz zajedničkog stana u Zagrebu.

No idila Marine i Romana bila je kratkog vijeka. Raguž se krajem ljeta prošle godine vratila u Zagreb i prozvala Obilinovića da nije bila sretna s njim.

- Nisam navikla cijele dane sjediti kod kuće i čekati Božju milost. Nikad tako nisam živjela. Ne želim biti nečiji rob i cijele dane besposličariti. Takav život jednostavno nisam mogla podnijeti - rekla nam je tad o prekidu Marina.

No ubrzo se opet spetljala sa Žoržem. Našli su se na tajnoj večeri na Valentinovo u Splitu kad su izgladili sve nesuglasice između njih dvoje. Muheku nakon toga ništa nije bilo jasno jer, kako je rekao, Marina mu se htjela vratiti i obnoviti ljubavnu vezu s njim. Iako se pomirila sa Žoržem Marina se nastavila viđati s Muhekom. Bivši zaručnici tako su skupa trenirali u teretani.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Kinsella 04.10.2017.

    Zaručnički prsten za 20 000 kn. Yeah, right.

  • PePaPePa_1 03.10.2017.

    Kad citam ovaj 24 sata, zapitam se jel ima koga pametnog u ovoj Hrvatskoj??

  • izzadra 03.10.2017.

    Pa sta nisi napisa knjigu o tome sto se dogodilo i proda ju u nula primjeraka?sta koga brige za tebe i tu marinu?cuj...ide u big brother rec istinu?ispovidaj se popu jadniče.

Komentiraj...
Vidi sve komentare