To je to što me zanima!

Novi Cool: Osvoji ulaznice za koncert Lady Gage u Beču

U ponedjeljak 20.10 potraži najnoviji Cool jer vodimo te na koncert Lady Gage u Beču. Donosimo hrpu postera, savjeta, testova i najnovijih vijesti.
Vidi originalni članak

Dragi Coolovci listopadski broj magazina Cool na kioscima je već od ovog ponedjeljka. Kao i svaki mjesec, pripremili smo za tebe hrpu novosti, zabave, postera i iznenađenja. 

Ovaj broj posvetili smo svjetskoj kraljici stylinga i glazbe, Lady Gagi! Gaga nam otkriva sve o njenom odrastanju, uspjehu, zašto nosi toliko visoke potpetice ili pak otkačene modne kombinacije. Ali to nije sve, dvoje najvećih fanova Lady Gage osvojiti će i po dvije ulaznice za njen koncert u Beču. U nagradu je uključen i prijevoz.  Dijelimo i ulaznice  za filmski hit Koko" Ljubav ili smrt". 

Otkrij neizostavne modne trendove za ovu jesen. Donosimo i pet osnovnih pravila šminkanja uz koje ćešuvijek izgledati savršeno.  Saznaj je li dečko koji ti se sviđa šarmer bez pokrića, te kakva si ti kad su u pitanju dečki: prevrtljiva, tvrd orah ili pak prirodna. 

Tu je i hrpa genijalnih postera: Justin, Harry Styles, Selene Gomez, Demi Lovato,  benda The Vamps, nogometaši James Rodriguez i Christiano Ronalda i mnogi drugi. 

Od ponedjeljka 20.10 na svim kioscina potraži najnoviji Cool! Budi Cool, čitaj Cool! 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gloria7 22.10.2014.

    moja kcer zeli na koncert ona je najveci fan lady gage ima sve njene postere zna sve o njoj ima njenu knigu njenu odjecu i igra igricu stardoll ta neka lutka izgleda bas poput lady gage treba tuu kartuuuuuu!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare