To je to što me zanima!

Želite upoznati Britney? Za to morate iskeširati 14 tisuća kn

U prodaji je pet paketa ulaznica za nastup B. Spears u Las Vegasu. U najskuplji paket uključeni su upoznavanje i fotografiranje s pjevačicom, mjesto u prvom redu...
Vidi originalni članak

Ukoliko imate želju upoznati Britney Spears (31) to će vas koštati. U prodaji je pet paketa ulaznica za njezin show 'Britney: Piece of Me' u Las Vegasu, a cijena najskupljeg iznosi nevjerojatnih 14 tisuća kuna. U taj najskuplji paket uključeno je mjesto u prvom redu za sjedenje, upoznavanje i fotografiranje s Britney u backstageu, osobna pratnja po želji te majica i poster s njezinim autogramom. Unatoč cijenama tog paketa, on se prilično dobro prodaje, iako je puno fanova izrazilo nevjericu zbog visoke cijene. Prvi nastup zakazan je za 27. prosinca.

- Prikupljam donacije kako bih upoznao Britney Spears. Treba mi 2500 dolara - jedan je od komentara fanova, dok je jedan od obožavatelja komentirao kako je početna cijena bila 1500 dolara nakon čega je povećana na 2500 dolara. Cijene ostalih paketa kreću se od oko 400 do 1100 kuna. 

Cijene ulaznica nekadašnje pop princeze su najskuplje. Miley Cyrus, primjerice, traži 5600 kuna za upoznavanje u sklopu svoje Bangerz turneje, Ke$ha oko 2800 kuna, Selena Gomez oko 2200 kuna, a Taylor Swift 2000 kuna. 

'Moj otac je provjerio sve o Davidu kada je saznao da izlazimo'

Pjevačica je trenutačno u vezi s Davidom Lucadom, koji radi za jednu pravnu tvrtku. Par je počeo izlaziti u ožujku, dva mjeseca nakon što je Britney prekinula zaruke s Jasonom Trawickom

- Zaljubljena sam. Obožavam ga. Jako je smiješan i strastven. Sviđa mi se što je u svemu strastven, to je zarazno - rekla je oduševljeno pjevačica. 

Britney ne krije da je njezin otac Jamie Spears provjerio sve o Davidu kada je saznao da izlazi s njom. Majka sinova Seana (8) i Jaydena (7), koje ima s bivšim suprugom Kevinom Federlineom, izjavila je da bi voljela imati još djece, no nije sigurna hoće li više ikada izreći sudobnosno 'da'. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • WOMANIZER 26.11.2013.

    evo me! :)..znači, ulaznice se jako dobro prodaju i početna cijena je bila 1500$ i sve su se odmah rasprodale pa su cijenu podigli na 2500$ i izdali dodatne pakete jer su bili toliko traženi! PH nije mogao vjerovati da će biti tolika pomama pa su menadžera kontaktirali i pitali dal da ih izdaju! dostupne ulaznice za showove su prodane skoro 100%! informacija je inače poznata već mjesec dana!...album je dostupan za besplatno preslušavanje cijeli tjedan na itunesu. Britney je snimila spot prije par dana za "Perfume" (http://www.breatheheavy.com/november-19-britney-on-set-of-perfume-music-video/), no ne zna se kad će izaći! i da, WOMANIZER ne ide u vegas niti mi je od životne važnosti upoznati Britney! poznajem ljude koji rade u sonyju, koji imaju izvore iz njenog tima, znam one koji imaju ekskluzive i slično, tako da lako mogu doći do informacije koja me zanima! Britney Jean je dostupan od 3.12.!

  • Zvecko_1 26.11.2013.

    Ne zelim bacati pare na MILF-ace propale heeeee

  • Stella81 26.11.2013.

    Dakle, moramo na 24 organizirati akciju kako bi "netko" mogao na upoznavanje ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare