To je to što me zanima!

'Želite zatrudnjeti? Seksajte se na Španjolskim stepenicama...'

Glumici je u mladosti dijagnosticirana neplodnost. No otkrila je da je ostala trudna nakon što se poseksala na 300 godina starim Španjolskim stepenicama u Rimu
Vidi originalni članak

Susan Sarandon (65) liječnici su u mladosti dijagnosticirali endometriozu, bolest koja uzrokuje neplodnost. Zbog toga se bojala da nikad neće zatrudnjeti. Susan je tek sad otkrila kako je dobila prvo dijete, kćer Evu (26) s tadašnjim partnerom Francom Amurrijem (53).

- Trudili smo se svaki dan, a uspjeli smo tek kad smo se poseksali na 300 godina starim Španjolskim stepenicama u Rimu. Djevojkama koje ne mogu zatrudnjeti savjetuje da to probaju - rekla je glumica.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • lolaaaaaaaaaa 14.02.2012.

    svi putevi vode u Rim!

  • prosvijetljena 14.02.2012.

    na stepenicama... i drugdje...

  • Lindy 14.02.2012.

    Eta kako poznate face navode na grijeh mlade cure i djevojke! Njima nije vrijeme da prave djecu dok se ne udaju i postanu žene, tek onda je vrijeme da budu majke, a ne mlade cure ili neudane cure. A ja ću dati savjet s svoje strane kako zatrudnit pošto ni ja nisam mogla dulje vremena (a poslje išlo jedno za drugih, hihihi)....kupila sam jednu gegicu, ono, dječje štamplice s rukavićima, otišla u M. Bistricu se pomolit i već idući mj. ostala trudna. Mislim da je to sve puno u glavama a ne način i mjesto sexa! I u sudbini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare