To je to što me zanima!

Željan otkrio detalje romanse: 'Ivana se vratila bivšem dečku, a ja sam sretan sa Samantom'

Otprije je poznato da je Željan pronašao sreću s Nevenovom Samantom, no mnoge je iznenadilo da je prije nje bio u vezi s Ivanom iz Sarajeva. Za RTL je ispričao pojedinosti veza s obje natjecateljice...
Vidi originalni članak

U finalnoj epizodi 13. sezone showa 'Ljubav je na selu' razotkrilo se nekoliko tajnih veza iz showa. Nekoliko kandidata sreću je pronašlo s djevojkama koje su se natjecale na drugim farmama, što se često zna dogoditi u ovoj emisiji. Jedan od njih je i Bračanin Željan Arnerić (44).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Željan je su natjecao za naklonost preko 20 godina starije Raseme, no sada se ispostavilo da mu je ipak za oko zapela 'tuđa' kandidatkinja. U posljednjoj epizodi pred svima se poljubio s Ivanom (28) iz Sarajeva, koja je se natjecala na farmi Jurice Volodera.

- Ivana i ja smo se još u Međimurju sprijateljili na brzom spoju. Onda sam je ja dočekao na autobusnom kolodvoru kada je dolazila iz Sarajeva na snimanje u Zagreb, a bili smo smješteni u istom hotelu, pa smo se družili, išli na kave i na kraju se zaljubili! Ona je onda otišla na farmu, ja isto, kod Raseme, i vidjeli smo se tek na završnom okupljanju gdje smo se i poljubili - ispričao je Željan za RTL te otkrio da je njihovoj ljubavi ubrzo došao kraj.  

- Nakon toga smo pokušavali održavati vezu na daljinu, ali nismo uspjeli, a ona se vratila bivšem dečku i koliko znam, zaručila se. Daljina je napravila svoje - kaže Željan, koji se odnedavno na društvenim mrežama hvali svojom najnovijom odabranicom.

Riječ je o još jednoj kandidatkinji iz emisije, Samanti (25), koja je bila zlatna djevojka Nevena Landeka.

- Mi smo bili dobri prijatelji za vrijeme trajanja cijele sezone, sprijateljili smo se također brzom spoju. Nakon što je emisija snimljena počeli smo se učestalo dopisivati - prepričao je Arnerić, te dodao da su se on i Samanta viđali kada bi je on došao posjetiti u Zagreb na par dana. 

- Onda se prije dva mjeseca rodila ljubav i kad smo se vidjeli proradila je kemija i zaljubili smo se, i sad smo zajedno. Ne znam koliko će trajati, ali se nadam da hoće - otkrio je. Kaže da se veseli ponovnom susretu sa svojom djevojkom.

VEČERAS POČINJE 14. SEZONA Tko su novi farmeri koji traže srodnu dušu? Zaposlenik FBI-ja, dizaličar, strojar, partijaner...

- Ja sam u Splitu, a ponekad odem do Zagreba. Čekamo da ona ode u Zadar kod bake za mjesec dana pa ću i ja doći. Provest ćemo ljeto zajedno -  kaže Željan i objasnio kako vezu odobravaju i njegovi bližnji.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Vinkulja34 02.06.2021.

    Ranit ću se

  • dinamary 02.06.2021.

    Ajde, nekako normalno da ga je privukla vrsnica, ali sto je trazio kod Raseme?

  • Simsolina 01.06.2021.

    Jeste li mi to komentar izbrisali?

Komentiraj...
Vidi sve komentare