To je to što me zanima!

Željko Bebek posvetio je novu pjesmu kćeri: 'Ljubav nek ti sja'

Nije puno trebalo da na novu pjesmu reagiraju brojni obožavatelji i ostave svoje komentare oduševljenja na YouTubeu, u samo sat vremena spot je vidjelo preko 2000 ljudi
Vidi originalni članak

Legendarni Željko Bebek novu je pjesmu i spot posvetio svojoj kćeri, kao i svim očevima koji će jednog dana svoje kćeri pratiti do oltara, do izabranika njihovog srca.

POSLUŠAJTE NOVU PJESMU:



- Kćeri moja, ljubav nek' ti sja, nek' te voli kao ja - iskreno će svaki otac poželjeti svojoj kćeri, a emocije tog trenutka pojačat će stihovi: "Nisam manje muško, ako sada zaplačem, godine su prošle i bez da se okrenem."


Nije puno trebalo da na novu pjesmu reagiraju brojni obožavatelji i ostave svoje komentare oduševljenja na YouTubeu, u samo sat vremena spot je vidjelo preko 2000 ljudi.  Predivne stihove hitmajkera Nenada Ničevića uglazbio je Branimir Mihaljević koji je napisao i aranžman.

KRENUO STOPAMA OCA Zvone svira s tatom Bebekom, a cure se guraju za fotkanje: Kao mali sam spavao na zvučnicima

Uz slavnog oca buduću je mladenku u videospotu odglumila Katarina Bebek, a kako se u gitarskim solo dionicama pojavljuje i njezin brat Zvone Bebek možemo ovo nazvati pravim obiteljskim videom. Režija i ovog spota povjerena je Sandri Mihaljević, redateljici mnogih  Bebekovih spotova.


Pjesmi "Kćeri moja" prethodili su hit singlovi "Kupit ću nam sat", "Učini me sretnim", "Dunavom" i "Sto sam dana pio" koji se nalaze na albumu "Mali oblak ljubav", jednom od najprodavanijih domaćih izdanja. Još jedna od pjesama na novom albumu je i duet Željka Bebeka i Zvone Bebeka, "Kakav otac, takav sin", tako da će i svi očevi sinova uskoro dočekati videospot za svoju pjesmu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare