To je to što me zanima!

Željko iz 'Ljubavi na selu' je postao otac: Najavio i svadbu

I mama i malena su dobro. Došle su kući na svetog Nikolu. Dobili smo najbolji poklon za svetog Nikolu, kaže Željko, koji s Felinom planira svadbu
Vidi originalni članak

Željko Bilić, farmer koji je tražio srodnu dušu u desetoj sezoni showa 'Ljubav je na selu', postao je otac. On i partnerica Felina 3. su prosinca u Općoj bolnici Pula dobili kćer, piše RTL

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je najljepša stvar koja se čovjeku može dogoditi. Sretan sam i ponosan - rekao je Željko za RTL. Par je djevojčicu nazvao Emili. 

- I mama i malena su dobro. Došle su kući na svetog Nikolu. Dobili smo najbolji poklon za svetog Nikolu - kaže Željko, koji s Felinom planira svadbu. 

- Ženimo se 21. rujna 2020. Pozvat ćemo na svadbu sve iz desete sezone 'Ljubav je na selu' - najavio je farmer.

Upravo zbog 'Ljubav je na selu' Željko je upoznao buduću suprugu. Željko je u emisiji 'Ljubav je na selu' na svojoj farmi ugostio Maju ŠvaljugJacqueline KaleRužu Pejić i Paulinu Tomičić, a srodnu dušu je našao nakon showa. 

- Moja mi se djevojka javila preko društvenih mreža nakon što me vidjela na televiziji. Našli smo se, upoznali i završili zajedno - rekao je Željko, kojeg su tijekom showa nazvali Istarski Casanova. 

Maja, koja se borila za njegovo srce, javno mu je čestitala na prinovi.

- Neka je živa i zdrava - napisala je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 08.12.2019.

    Sretno, nema većeg blagoslova od djeteta...prekrasno ime Emili:)

  • medeki 08.12.2019.

    Kako god, ali Željkec je dobra prilika. Imanje, vila, bazen. A nije ni loš čovjek. To je prepoznala ova mlada dama i javila mu se. Bravo i čestitke. Volim lijepe priče, a ova to jest!

  • inside_1 08.12.2019.

    Bravo Željko, čestitke. Dobro da je znao šta hoče. Sa večinom onih od farmera ne bi bio otac nikad......

Komentiraj...
Vidi sve komentare