To je to što me zanima!

Žena iz snova: Adrianne za supruga kuha u tangicama

Pobjednica prve sezone američkog reality showa 'Next Top Model' ponovo je objavila seksi slike na Twitteru, ali ovoga puta otkrila je svoju stražnjicu
Vidi originalni članak

Adrianne Curry (27) je svojim obožavateljima na Twitteru pokazala kako ona kuha svom suprugu odjevena samo u tangice i bijelu pregaču. Manekenka je nedavno obožavatelje počastila i fotografijama svojih bujnih grudi. Na slikama se ne vidi njeno lice, već samo preplanulo tijelo snimljeno na krovu manekenkine zgrade. Spomenute slike maknula je nakon što je vidjela brojne komentare muškarca koje su njezine polugole slike poprilično uzbudile. Adrianne je pobjednica prve sezone američkog showa "Next Top Model". Manekenka je u braku s Christopherom Knightom, kojem ne smeta što mu supruga objavljuje golišave slike. Adrianne se dva puta slikala za časopis Playboy, a snimila je i brojne editorijale za Maxim, US Weekly, OK!, Star i mnoge druge časopise.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Zeljk0 15.03.2010.

    tata ja bi joj svašta radio! i tata bi sine!!

  • anonimna0000 15.03.2010.

    ne izgleda zenska lose ali dajte usporedite velicinu i izgled cica na 3 i zadnjoj slici sa ovima slikama na krovu!!neznam jesam ja zabrijala ali na krovu zenama iznenada pocnu rasti cice..

  • opera 15.03.2010.

    bomber1-jesi li ti ikad otisao u ameriku ili neku tako razvijenu zemlju? ocito nisi jer bi znao da amerikanci,australci,englezi i da ne nabrajam ,uopce ne jedu kuci (skuhano) nego se hrane vani,zbog radnog vremena,pa si ti lipo ozeni neku strankinju,pa ces vidit onda sta je kad cura ne zna skuhat jaje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare