To je to što me zanima!

'Žena mačka' u lepršavoj haljini i raščupane kose šetala gradom

U filmu 'Žena mačka' iz 2004. bila je glavna zvijezda, iako film nije dobro prošao kod kritičara. Tvrde da je lik bio hiperseksualiziran, a Halle je za ulogu osvojila i 'Razzie' nagradu za najgoru glumicu, koju je s ponosom i preuzela
Vidi originalni članak

Glumica Halle Berry (55) uzela je pauzu od snimanja filma 'Our Man From Jersey' i bez šminke prošetala New Yorkom te pokazala svoj besprijekoran ten.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumica je izgledala mladenački i opušteno u ležernoj ljetnoj haljini boho uzorka s dubokim dekolteom i naboranim rukavima.

Halle je haljinu zategnula uzicom kako bi pokazala svoj vitki struk, a haljina je padala do koljena s asimetričnim rubom.

Kratke raščupane kose glumica se prošetala ulicom gdje je i pozirala fotografima. Iako nije bila u svom najboljem izdanju držala se besprijekorno.

RECITE NAM U ANKETI Ženu mačku glumilo je već osam ljepotica, koja je vaš favorit?

Inače, Halle je poznata po zdravom načinu života, čestom vježbanju i nevjerojatnoj liniji. Osim što ima savršeno isklesano tijelo, svojim vježbanjem želi motivirati svoje obožavatelje na zdraviji način života.

U filmu 'Žena mačka' iz 2004. bila je glavna zvijezda, iako film nije dobro prošao kod kritičara. Tvrde da je lik bio hiperseksualiziran, a Halle je za ulogu osvojila i 'Razzie' nagradu za najgoru glumicu, koju je s ponosom i preuzela.

POGLEDAJTE VIDEO: ŽIVOT NA BALKANU SA SEADOM

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dagi 66 15.07.2022.

    nemoš ni jednu prepoznati kada skine fasadu

  • bree77 15.07.2022.

    možda nije dotjerana,više casual ali je top za svoje godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare