Show

Komentari 2

'Žena mačka' u lepršavoj haljini i raščupane kose šetala gradom

'Žena mačka' u lepršavoj haljini i raščupane kose šetala gradom

U filmu 'Žena mačka' iz 2004. bila je glavna zvijezda, iako film nije dobro prošao kod kritičara. Tvrde da je lik bio hiperseksualiziran, a Halle je za ulogu osvojila i 'Razzie' nagradu za najgoru glumicu, koju je s ponosom i preuzela

Glumica Halle Berry (55) uzela je pauzu od snimanja filma 'Our Man From Jersey' i bez šminke prošetala New Yorkom te pokazala svoj besprijekoran ten.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumica je izgledala mladenački i opušteno u ležernoj ljetnoj haljini boho uzorka s dubokim dekolteom i naboranim rukavima.

EXCLUSIVE: Halle Berry Makeup Free Is All Smiles While Heading To The Movie Set In New York City

Halle je haljinu zategnula uzicom kako bi pokazala svoj vitki struk, a haljina je padala do koljena s asimetričnim rubom.

EXCLUSIVE: Halle Berry Makeup Free Is All Smiles While Heading To The Movie Set In New York City

Kratke raščupane kose glumica se prošetala ulicom gdje je i pozirala fotografima. Iako nije bila u svom najboljem izdanju držala se besprijekorno.

Inače, Halle je poznata po zdravom načinu života, čestom vježbanju i nevjerojatnoj liniji. Osim što ima savršeno isklesano tijelo, svojim vježbanjem želi motivirati svoje obožavatelje na zdraviji način života.

U filmu 'Žena mačka' iz 2004. bila je glavna zvijezda, iako film nije dobro prošao kod kritičara. Tvrde da je lik bio hiperseksualiziran, a Halle je za ulogu osvojila i 'Razzie' nagradu za najgoru glumicu, koju je s ponosom i preuzela.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum Premiere - New York

POGLEDAJTE VIDEO: ŽIVOT NA BALKANU SA SEADOM

Najčitaniji članci