To je to što me zanima!

'Žena mi ne bi ništa rekla da gledam gole žene na internetu'

U radijskom intervjuu Rade Šerbedžija bio je potpuno otvoren i iskren. Osim što ne gleda stranice s golim ženama, tvrdi da ženu nikad nije nazvao krivim imenom
Vidi originalni članak

Ja uopće nisam sramežljiv tip.  Moja žena ne bi imala ništa protiv da gledam gole ženske na Internetu, a ni pored Interneta, ali zaista ne otvaram te programe, bio je vrlo iskren Rade Šerbedžija tijekom gostovanja na Totalnom FM-u. Kao tajni gost iznenadio je svojim pozivom Sašu Lozara domaćina showa. Saša je pripremio pitanja neznajući tko čeka s druge strane telefonske linije.

Oduševljen kada je doznao da se radi o svjetski poznatoj glumačkoj zvijezdi bilo mu je još neugodnije postavljati provokativna pitanja.

Pitao je Radu Šerbedžiju je li je ikada ženu, greškom, u 'žaru strasti' nazvao tuđim imenom. Na primjer 'O  Branka?!'. 

- Ne! Zaista -  odgovorio je Šerbedžija uz smijeh.

Slavni glumac pokazao se i kao vrlo dobar poznavatelj aktualne situacije u nogometu. Konkretno, Saša ga je pitao što misli o transferu  Luke Modrića u madridski Real. 

Šerbedžija obožava nogomet

Mislim da može ući u Real jer način njegove igre sjajno odgovara Realu. Mislim da je on toliko izvanserijski igrač da se zapravo može snaći u svakom klubu, rekao je glumac i priznao da ima mnogo područja u koja se ne razumije, ali sport svakako nije jedna od njih.

U četvrtak na Sarajevskom filmskom festivalu igra film 'Ustanička ulica' u kojem glumi pa se s Brijuna zaputio na jednodnevni izlet u Sarajevo prošetati tamošnjim crvenim tepihom.

Poznat i kao dobar prijatelj najvećih holivudskih zvijezda, tijekom gostovanja na Totalnom Šerbedžija nije mogao izbjeći pitanje o dolasku Georgea Clooneyja i Angeline Jolie na predstave teatra Ulysses.

- Ne želim razgovarati o šuškanjima. Ako bude prilike Angelina će doći, ako ne bude mogla, neće doći. Nećemo objavljivati u novine nikakve vijesti jer su se one jednom pokazale pogubnima. Bila je tolika navala žutog tiska da su morali otkazati dolazak - rekao je poznati glumac.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • antiprotiv 13.07.2012.

    Pomiri se Rade da ti je vrijeme isteklo. Zasto ti nebi dala gledat kad jedino to jos mozes?

  • feba 13.07.2012.

    Koji odvratni komentari!!!

  • tolerantna 12.07.2012.

    Ako samo gleda, ne radi ništ lošega...

Komentiraj...
Vidi sve komentare