To je to što me zanima!

Žena ruskog bogataša: Naomi Campbell mi je razorila brak

'NISAM RAZARAČICA BRAKOVA!' Od 2008. Naomi je u vezi s multimilijarderom Vladislavom Doroninom koji je prije nje 7 godina bio s drugom iako je bio oženjen
Vidi originalni članak

'Crna pantera' tvrdi da je brak ruskog milijardera i njegove supruge bio u krizi čak 10 godina prije nego je ona prohodala s njim. Ipak,  Ekatarina Doronin tvrdi da ju je Vladislav Doronin (49) ostavio upravo zbog Naomi Campbell (41). 

- Naomi je presretna što je Ekaterina konačno pristala dati Vladislavu rastavu, no ljuta je što nju krivi za raspad braka koji je bio na klimavim nogama skoro pa od samog početka - otkriva prijatelj supermodela. 

Naomi je jako povrijeđena što je Ekaterina pokušava prikazati kao razaračicu brakova. 

- Naomina veza s Vladislavom je smiješna. On je još oženjen, a ona se gadno vara ako misli da može oteti mog muža - rekla je Ekaterina. 

Naomi i Vladislav upoznali su se na filmskom festivalu u Cannesu i prohodali 2008. godine. Prije toga on je sedam godina bio u vezi s drugom ženom iako je tehnički bio oženjen. Bogataš je s Ekaterinom u braku 24 godine i zajedno imaju kćer Katiu (15). Strani mediji pišu da Ekatarina optužuje  Naomi za raspad braka samo kako bi od bogatog supruga izvukla što više novca. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Faktor-S 27.03.2012.

    Sad će me svi popljuvat' no nikad nisam shvatila pojam "preoteti nekom muža". Što to znači? Gledajte iz vlastite perspektive. Ako ste s nekim u vezi koga volite i naiđe zgodan frajer koji vam se nabacuje vi, ako već volite osobu, je nećete ići varati. No, čim u vezi nešto ne štima osoba traži to što nema na drugim stranama. Mnoge žene vjeruju podsvjesno kako su one jedine u vezi i kako se muškarci trebaju truditi oko njih. Za sebe smatraju da su idealna prilika muškarcu, ali ne vide stvarno stanje. Ne možete se nasilno zaljubiti u neku osobu, no možete ako vam ona daje sve što vama treba. A ono što nemamo nam predstavlja najveću potrebu.

  • pernica 26.03.2012.

    ali vam to nije poznato, severina ima novaca, hodala je i bivala zaručena sa ovim našim jadnicima, ali sad kad je našla kralja bakra, pa iako je srbin, druga vjera - zaljubila se!!!! hahaha moš mislit!!! ne voli ona njega, nego njegove milijunčiće, jahtu, vilu, stanove, avion itd. a tako i ova....bez obzira šta je znala da je oženjen, vidi se iz priloženog, čak se i fotkala sa njima, ipak ga je upecala, ali ne zbog njega već opet zbog njgovih milijunčića.....da je ovaj rus bio OBIČNI KONOBAR na nekom od partya gdje dolazi Naomi, NE BI GA NITI POGLEDALA!!!! tako je to, žene su fascinirane novcem i nikad im ga dosta- prava ljubav tada ne postoji, to je moje mišljenje, a mislim da sam blizu istini!!!!!!

  • SILVIJA_2 25.03.2012.

    Naomi je najljepša žena na svijetu....predivna je....!

Komentiraj...
Vidi sve komentare