To je to što me zanima!

Ženu L. Matthausa snimili kako ljubi drugog na jahti

Bivšeg njemačkog nogometaša četvrta je žena prevarila s poduzetnikom iz Monaca. Kad je vidio fotografije na kojima se ljube, skoro je zaplakao
Vidi originalni članak

Ona leži u bikiniju na jahti ispred Sardinije. On je legao na nju. Liliana (22), manekenka i četvrta žena Lothara Matthäusa (49), bivšeg njemačkog nogometaša, ljubila je atraktivnog muškarca koji nije njezin muž, piše njemački Bild. Kada je Matthäus vidio fotografije, šokirao se i zamalo je počeo plakati. Liliana je na Sardiniju otputovala privatnim zrakoplovom. Mužu je rekla da putuje zbog posla. No na jahti je ljubila muškarca koji se navodno zove Matteo i bogati je poslovni čovjek iz Monaca.
- Jako sam razočaran jer bih za svoju suprugu napravio sve. I kada smo prije pola godine prekinuli pomogao sam joj da se opet 'uspravi na noge'. Posao manekenke je njezin san. Jako sam tužan - rekao je Matthäus. U međuvremenu je razgovarao sa ženom o fotografijama i zaključili su da će svatko ići svojim putem, a sve ostalo će vrijeme pokazati.

SVAĐAJU SE I MIRE OD POČETKA VEZE
Lothar i Liliana prvi put rastali su se početkom veljače 2008., nakon što su u vezi bili četiri mjeseca. Kasnije su se pomirili. Vjenčali su se 2009. i nakon toga su se stalno svađali i mirili. Novu 2009. godinu su dočekali odvojeno, on u luksuznom hotelu u Moskvi, a ona s prijateljima u Kitzbühelu. Tada je Liliana zavodila sina milijunaša iz Münchena. Početkom godine par je živio odvojeno, a onda su se opet pomirili.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Harun32 20.07.2010.

    O kakvim minusima Ivane pricas?Jel to ovo los?

  • flip_flop 20.07.2010.

    samo još jedna glupača u nizu

  • Mali Mujo 20.07.2010.

    ti uzivas dok ja plačemmm, mel gibson je najjaci on to dobro našamara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare