To je to što me zanima!

Žera nema automobil, a nema ni mobitel: Preporodio sam se

Pjevač Crvene jabuke sa suprugom i kćerkama blizankama živi na Pelješcu. Kaže da ga je život u prirodi preporodio, počeo je ploviti, a naučio je i kada se 'ide u' lignje
Vidi originalni članak

Daleko od gradske vreve i užurbanog načina života sarajevski pjevač istinski uživa u životu sa svojom obitelji na Pelješcu. Za srpski Blic rekao je kako ga je život u prirodi preporodio.

- Počeo sam živjeti mirnije. Pomalo plovim, a nabavio sam si i dozvolu. Naravno, nemam jahtu, a i nisam od tih što se vole slikati, a ne znaju plivati. Imam drveni čamac s motorom 'tomos 4' pa lagano plovim, a naučio sam i loviti lignje. To se radi u rujnu, nakon što zađe sunce - ispričao je Dražen Žerić Žera (47).

Pjevač je svoju 24 godine mlađu suprugu i upoznao na Pelješcu, gdje je ona bila konobarica, a par je uskoro dobio i kćeri blizanke. Njega oduševljava obiteljski život u prirodi i presretan je što oko njega nema automobila, a praktički nema ni mobitel jer mu telefon ima signala samo na jednom mjestu.

- Na Pelješcu se ništa nije promijenilo od 1958. godine. Nema diskoteka, buke, automobila, DJ-a da mi lupaju i tjeraju galebove, ali zato ima magaraca, pjevaju klape... Živim u starom kamenom selu i mogu cijeli dan šetati u kratkim hlačama. Tako opušteno si nekad mogao i Sarajevom šetati, bez obzira čime se baviš, a sada te odmah odmjeravaju - rekao je Žera.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • EditaJardas Štedul 16.07.2012.

    ........i onda se svi redom nasmijasmo.....pa on tamo provodi mjesec dana godišnje.............

  • BORISARAMBAI 09.04.2012.

    Al je frizura postojana gdje god bio,uživaj Žera u miru sa svojom obitelji!!!!

  • bipa 09.04.2012.

    odlican pjevac , volim njegove pjesme ..bude lijepa sjecanja :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare