To je to što me zanima!

Žerine kćeri su ljubomorne na njegove brojne obožavateljice

Osim Crvene jabuke na otvorenju festivala pjevao je Željko Bebek, kojem brojni obožavatelji nisu dali s bine ni nakon što je gotovo dva sata pjevao bez prestanka
Vidi originalni članak

Dok ima publike, bit će i mene. Sve je ostalo isto osim što fanovi s naših početaka sad stoje u zadnjim redovima, rekao je Dražen Žerić Žera (50).

Crvena jabuka i Željko Bebek (68) otvorili su ovogodišnji Rujanfest. Frontmen sarajevskog benda na nastup je tradicionalno došao u starkama. Pohvalio se kako mu ih obožavatelji često znaju poslati na kućnu adresu.


- Iz Njemačke su mi lani poslali 15 novih pari tenisica koje nitko nema u Hrvatskoj, a iz Francuske sam dobio jedne sa šahovnicom - kaže Žera, čije šestogodišnje kćeri blizanke Petra i Marea nisu bile na zagrebačkom nastupu. 

Pjevač kaže kako ih gotovo nikad ne vodi na koncerte.


- Toliko su mi privržene da ne daju obožavateljima da se fotografiraju sa mnom. Zapravo, brane mi - smije se Žera. 
Njegov kolega Željko Bebek dodatno je raspametio publiku, koja mu ni nakon dva sata svirke nije dala sići s pozornice. Pjevač se pohvalio vitkijom linijom. Ljetos je bio na dijeti, skinuo je osam kilograma, sad ima 72.


- Bila je to rigorozna dijeta. Za doručak sam jeo kuhana jaja, a poslije 18 sati hranu nisam ni pogledao. Nakupljene kilograme skinuo sam u mjesec i pol i najsretniji sam jer opet mogu odjenuti svoju kožnu jaknu - rekao je Bebek.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • neja 16.09.2014.

    i ja volim slušati Crvenu jabuku , Žera ima tako nježan i sladak glas, mogu ga slušati po cijeli dan i noč....

  • 15.09.2014.

    Sve hrvatske zvijezde na Rujanfestu, pardon, Septembarfestu.

  • hercegovac 15.09.2014.

    Zapjevaj našu pjesmu, meni i tebi riječi poznate, čekam te na starom mjestu Tamo gdje ljubav počinje !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare