To je to što me zanima!

Zgodan i talentiran: Hooper Penn ide stopama slavnog tate

DOBRI GENI Stara poslovica kaže da 'jabuka ne pada daleko od stabla', a to itekako vrijedi kada su u pitanju holivudski glumac Sean Penn i njegov sin Hooper
Vidi originalni članak

Hooper Jack Penn (23) potpisao je svoj prvi ugovor u poznatoj agenciji za talente te mu se smiješi velika karijera.

Sina Seana Penna i Robin Wright sada zastupa agencija Wilhelmina s kojom ugovore već imaju poznate face poput Nicka Jonasa i Levija Dylana, unuka legendarnog Boba.

Penn, koji se jako veseli suradnji sa spomenutom agencijom,nedavno se pojavio u filmu 'War Machine' s Bradom Pittom i Tildom Swinton.

Inče, nasljednik Seana Penna ime je dobio po njegovim omiljenim glumcima - Dennisu Hooperu i Jacku Nicholsonu, a mnogi su primijetili kako on i slavni tata sliče 'kao jaje jajetu'.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • sprangija 25.11.2016.

    Bas gay pakas

  • nakaradasaistoka 25.11.2016.

    moram jos jednom skuzajte xaxaxaxaxax ma jeste toliko su dobri geni da mi dodje i ja dete da mu rodim... oci su mi se otvorile... sedim jedan sat umoran oci bi da se sklope, no ne mogu zele da ga gledaju... ooooo njega, divnoga sona pena pene sina... o zgodni... o lepi... molim te o predobro izfrizirani osvetli mene crva sa te piksel fotografije zelim u tebe da se pretvorim kad sam vec kleto musko pa ne mogu pedeset ovakvih lepotana da ti rodim...

  • 24.11.2016.

    Izgleda kao prosječni 35-išnjak

Komentiraj...
Vidi sve komentare