To je to što me zanima!

Zgodne Slovenke promoviraju hrvatski turizam i proizvode

Po prvi puta u povijesti finalistice izbora Miss Universe Slovenije pripremaju se u Hrvatskoj u luksuznom Kempinski Hotelu Adriatic u Savudriji
Vidi originalni članak

Zahvaljujući Direkciji Miss Universe Hrvatske, po prvi puta u povijesti finalistice izbora Miss Universe Slovenije pripremaju  se u Hrvatskoj u luksuznom Kempinski Hotelu Adriatic u Savudriji i na taj način promoviraju hrvatski turizam te turističku post sezonu u Istri. 

U hotelu Kempinski će djevojke snimiti svoje službene fotografije, TV razglednice, učiti koreografiju, a naći će vremena i za opuštanje na plaži, na bazenu hotela ili uz partiju golfa. 

Na terasi predsjedničkog apartmana hotela snimljene su atraktivne fotografije s pogledom na more.  Ova lijepa video razglednica i ostali materijali  emitirati će se i na slovenskoj  televiziji za vrijeme finalnog izbora za Miss Universe Slovenije 2013. koji će se održati  22.09.2013. u Portorožu što će uvelike pridonijeti promociji našeg hotelijerstva i Savudrije kao turističkog odredišta. 

Finalistice će uz večernje haljine Sherri Hill i cipele Baldinini nositi i hrvatske kupaće kostime Pletix.  Međusobna suradnja i promocija još jednog hrvatskog branda tako će se nastaviti i u Sloveniji.  

Lana je po kladionicama u 50 najljepših: Oduševio me Bali

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 19.09.2013.

    Što je, nije bilo para za Hvar, Pag, Dubrovnik, Mljet? Savudrija je bliže, ha?

  • fiondica 19.09.2013.

    Savudrija??? Pitajte ove Slovenke i organizatore što oni misle gdje se spremaju. Odgovor sigurno nije u Hrvatsko, ali Kempinski je boženstveni hotel i ovo je odlična reklama.

  • ljepsi-sam-dok-sutim 19.09.2013.

    tako mlada a vec slovenka:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare