To je to što me zanima!

Žigo: Nema više poštenih, ove koje bi se udavale su GMO žene

BRAK NA ČEKANJU Pastira iz Lučana cure s kojima je izlazio su razočarale. Ni jedna nije željela s njim živjeti na selu, pa je Žigo odustao od traženja savršene supruge
Vidi originalni članak

Bilo mi je drago opet susresti Nevu, ali ona nije žena mojeg života. Ponekad je nazovem, kaže Goran Žigo (38).

Zvijezda showa 'Ljubav je na selu' odustao je od potrage za srodnom dušom. S Nevenkom Bekavac (40) vidio se u Zagrebu.

- Nema više poštene žene koja će se primiti posla. Ove koje bi se danas udavale su GMO žene - žali se najduži brk Lučana pokraj Sinja.

Žigo je curama svirao gajde, ali ih svojom glazbom nije osvojio

Dalmatinac više od dvadeset godina traži suprugu s kojom će živjeti na svom imanju. Ni jedna koju je upoznao nije mu po ukusu, pa je, tvrdi, odustao od braka.

- Neka sad one traže mene. Velikodušan sam i dobar, ali to im nije dovoljno. One bi sve htjele muškarce s parama, a da one ništa ne rade - ljuti se Žigo.

Ljubavni guru Nedjeljko Babić Gangster (64) pokušao mu je naći suprugu, ali nije uspio. Djevojka iz hercegovačkog sela nije zadovoljila kriterije odlučnog Dalmatinca, pa je odlučio ostati neženja.

Idi na 24sata

Komentari 190

  • Plavusa 13 Pink G 02.10.2016.

    A nu cuda!Bas se ne mogu nacuditi da nije ovako krsan momak, prekrasnog brka, meke trbusine i primitivnog razmisljanja uspio nac curu po svom gustu.Svasta na tom svijetu.Ovakva prilika se ne propusta, ovo je najpozeljniji nezenja na Balkanu.

  • pješčani sat 29.09.2016.

    kaj ti trebaš ženu ili roba?

  • day 29.09.2016.

    hahahhahahah...e pa kad mu ni Gangster nije uspio naći ženu sigurno je izgubljen slučaj......a on bi savršenu.....e dragi Žigo ti prvo trebaš naučiti da savršenstvo ne postoji

Komentiraj...
Vidi sve komentare