To je to što me zanima!

Zima po ljeti: Svijetu stiže još jedno 'Ledeno doba' ovog ljeta

Ovog ljeta se svijetu sprema još jedno 'Ledeno doba'. Peti nastavak legendarnog serijala u kojem pratimo avanture Manija, Sida i Diega dao nam je još jedan foršpan
Vidi originalni članak

Peti dio iznimno popularne franšize 'Ledeno doba' na velike se ekrane vraća usred ljeta. Ovaj put će Scratova potraga za odbjeglim žirom vjevericu lansirati u svemir, gdje će se dogoditi serija stelarnih događaja koji prijete uništenju našeg svijeta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im prijeti Manny, Sid i Diego, morat će napustiti svoj dom i krenuti u avanture prema egzotičnim zemljama gdje će upoznati mnoge nove likove.

Pogledajte najnoviji foršpan

Serijalu se vraćaju poznati glasovi, Ray Romano, Denis Leary, John Leguizamo, Queen Latifah i Seann William Scott , dok uz njih se očekuju i Simon Pegg te Jennifer Lopez . Osim glumaca, i poznati fizičar Neil deGrasse Tyson najavio je svoje sudjelovanje u filmu.

Naše glasove likovima će pružiti Edo Maajka, Tarik Filipović, Darija Knez i Ljubo Kerekeš , a film možete pogledati u CineStar kinima, u distribuciji Blitz Film i Video od 14. srpnja ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare