To je to što me zanima!

Žiri: Dolores, nastup ti je malo histeričan i napadan

Glumica i Giuliano oprostili se od showa “Zvijezde pjevaju” i vraćaju se dnevnim obvezama. Katja Kušec bi snimila duet s Martinom Tomčić
Vidi originalni članak

Konačno sam se naspavala, govori odlično raspoložena Dolores Lambaša (27) jutro nakon što je ispala iz showa “Zvijezde pjevaju”. Članica žirija Martina Tomčić rekla joj je da joj je nastup pomalo histeričan i napadan što je Dolores uspjelo vidno pogoditi. Jutro poslije glumica je komentirala Martininu opasku:
- To što je rekla stvar je ukusa. Ona ima dobre komentare, no nekad zaboravi da nismo profesionalci - kaže. Još jednom je ponovila da joj je žao što nisu uspjeli pjevati mjuzikl gdje bi mogla pokazati da ona to može. Giuliano je za Martinin komentar rekao da je smiješan. Dolores je tijekom showa velika podrška bio njezin 53-godišnji dečko, glumac Frano Lasić.
- Kuhao mi je, svugdje me vozikao, a nakon ispadanja samo mi je rekao: 'Ljubavi, spremaj kofere, idemo u Dalmaciju!’. Nisam bila tužna zbog ispadanja jer smo Giuliano i ja uspjeli pokazati da možemo dobro pjevati. Zato nisam očekivala da ćemo ispasti. U tom trenutku bila sam malo šokirana - kaže Dolores. Giuliano i supruga Kristina vraćaju se svojim dnevnim obavezama.

KATJA KUŠEC: SNIMILA BIH DUET S MARTINOM
Stojim iza toga, kaže Katja o izjavi danoj u emisiji. Članica žirija, Martina Tomčić rekla je da tijekom showa ne bi komentirala ničije izjave. Ne želi niti ikog pojedinačno spominjati jer time taj dobiva više medijskog prostora.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • trešnja 06.04.2009.

    A što ste se okomili na tu ženu,pa ovo je samo zabava i nije nikakva smrtno ozbiljna stvar.Jedno je imati sluha,a ne imati dobrog ili dovoljno jakog glasa.Svi mi bi ovako zvučali,a vi sad mislite kako je to jednostavno.To je zabava i ništa više!!!Martina iznosi sve svoje \"znanje\" i adute u svojim kritikama...kad je slušam,nisam sigurna da li ta žena zna što hoće ili tako radi samo da bi ispala super pametna.A da se ponekad sama presluša u svojem pjevanju...to je tek neko....????

  • crvena ruža 06.04.2009.

    Katja pjeva gore i od mene, a to je jako teško za postići... A očito i ovi koji glasaju za nju nemaju sluha pa im je baš super kad se ona prenemaže i mršti i nosom para oblake,a pjevanje je 0

  • andariel 06.04.2009.

    Katja Kušec bi jedino mogla snimiti duet sa Cezarom ili Jankecom iz Nightmare Stagea.

Komentiraj...
Vidi sve komentare