To je to što me zanima!

Žiri je nije volio: 'Pobjednica sam u očima brojnih gledatelja'

NIKAKO DO TRONA Nivesina kći ljuti se što mama od žirija ne dobiva više bodova u pjevačkom showu. Nives je rekla da su joj posljednje tri točke koje je izvodila u showu djelovale jako dosadno
Vidi originalni članak

Nisam razočarana jer u ukupnom poretku stojim sasvim ok. Vjerujem da je sve s razlogom i valjda ću se i ja dokopati neke pobjede. Nisam u startu imala nikakva očekivanja i ne mogu reći da sam dosad izvela neku točku i pomislila: ‘S ovim sigurno pobjeđujem’, kaže pjevačica Nives Celzijus (35).

U posljednjoj emisiji pobijedila je Ivana Mišerić (31) izvedbom pjesme Britney Spears 'Toxic'. Nives, koja se natječe u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', prema komentarima publike dosad je već trebala pobijediti nekoliko puta, iako nikako ne uspijeva doći do trona.

- Eto, zato valjda nikad nisam razočarana jer nemam neka očekivanja, a uostalom nema ljepše pobjede od one u očima brojnih gledatelja - kaže Celzijus. I njezina kći Taisha (10) ljutila se što joj je jedan od članova žirija Goran Navojec (46) dao malo bodova za transformaciju u Shakiru.

- Ma to ona svašta komentira - brani Nives svoju kćer. Dodaje da su joj posljednje tri točke koje je izvodila u showu djelovale jako dosadno.

- S Cooliom sam mislila da ću biti zadnja jer je spot jako neatraktivan i nemaš što ponuditi. Čovjek tamo samo sjedi i pjeva. Poslije mi je bilo lakše kad sam shvatila da ću ipak moći kombinirati i njegove live nastupe gdje je on puno srčaniji i emotivniji - kaže pjevačica. U posljednje vrijeme izgubila je nekoliko kilograma, no Celzijus kaže da to nema veze sa showom. Ni ne zna koliko je izgubila jer nema vagu.

- Zbog anemije su mi otišle kile, nisam htjela smršavjeti, nikad više nisam jela pa bih voljela vratiti obline - zaključila je Nives. U sljedećoj emisiji dobila je zadatak da se pretvori u kolegicu Severinu.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • denderi 1 14.04.2017.

    Nives ...vrlo simpatrična i pametna žena ali je zbog njenog slobodnog ponašanja mnogi podcjenjuju ...sjećam se kad je njoj od strane neke debele babuskare bila uskraćena nagrada za književnost no na kraju je ipak sudskom odlukom dobila pa tako i navojec nije pošten no njemu se ne zamjera jer alkohol izgleda je uzeo kod njega danak

  • EllyGrubišić 12.04.2017.

    Dajte ljudi,da se oni ne glupiraju, vi ne biste imali sta komentirati a tek slušali

  • papađima 12.04.2017.

    Al nije sve u žiriju...pa i ostali kandidati daju bodove,tak da lako skupi još 35 bodova i pobjedi....svaki od njih ,na samo Nives.....Mario je najbolji....

Komentiraj...
Vidi sve komentare