To je to što me zanima!

Žiri postavio 'zamke': Dao ribu i meso koji se ne mogu ispeći

Nije baš da svaki dan dođem doma s ovako velikom ribom s placa, komentirala je Nikolina s dečkom Ottom svoj 'ulov' u dućanu koji je dovoljan za sve natjecatelje i žiri
Vidi originalni članak

Nakon što pročitaju naputke za svoja današnja jela, natjecatelji imaju svega nekoliko minuta da osmisle svoje recepte. U dućanu bi trebali naći sve namirnice za zdrava, voćna, kremasta, pasirana jela koja sadrže crveni grah i zobene pahuljice ili nešto netipično za naše područje. 

Kandidati će na policama naći puno zanimljivih sastojaka, od teleće jetre, brizli i bubrega, pa sve do dagnji, razne poznate te nepoznate ribe i žitarica. S obzirom da su već dosta prešli polovicu sezone, žiri je natjecateljima u dućanu postavio i nekoliko zamki, poput mesa i ribe koji se niti uz pomoć najsuvremenije kulinarske tehnike ne mogu ispeći u zadanih 60 minuta. Pojedini natjecatelji su se 'upecali' i na lažni parangal. 

- Otto, što kažeš na ovu ribu? Jel' može? S tolikim komadom ribe nismo nikada radili. Niti je vidjeli! Nije baš da svaki dan dođem doma s ovako velikom ribom s placa - komentirala je Nikolina svoj 'ulov', hamu kapitalku, koja lako može nahraniti sve natjecatelje u studiju i žiri. 

Tko će se prepasti 'slagalice strave' i potpuno razočarati? Je li napokon došao red na dugo očekivani kulinarski pomak prema boljem? Odgovore će gledatelji doznati u novom nastavku kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' - večeras u 21.05 sati na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • anita1212 10.04.2018.

    Nikolina i Otto najbolji 😎

  • anita1212 10.04.2018.

    Nikolina i Otto najbolji😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare