To je to što me zanima!

Živi u strahu: Kim Kardashian ide psihijatru i ima noćne more

Starleta posjećuje psihijatra tri puta tjedno jer želi nastaviti s normalnim životom. Uglavnom je u svojoj vili u Los Angelesu, a nije se oglasila ni na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (36) ima noćne more zbog oružane pljačke koju je doživjela u Parizu početkom listopada.

Otkad su joj još nepoznati pljačkaši uperili pištolj u glavu i zavezali je u njezinu apartmanu, Kim živi u strahu i stalno joj se vraćaju slike iz te traumatične noći. Zato tri puta tjedno ide kod psihijatra jer želi nastaviti živjeti normalno. Uglavnom je u svojoj vili u Los Angelesu.

Otkad su je napali nije se uopće pojavljivala na društvenim mrežama, a procjenjuje se da će zbog te medijske šutnje izgubiti milijune dolara. 

Njena majka, Kris Jenner (61), navodno namjerava od Kimine traumatične noći napraviti film i na tome dobro zaraditi. Kim ove godine nije niti proslavila svoj rođendan 21. listopada, iako od njega obično cijela obitelj napravi spektakularni tematski tulum. 

Reality zvijezdi su u Parizu pljačkaši oteli nakit vrijedan 107,2 milijuna dolara te su joj prijetili smrću. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • KajliĐener 11.11.2016.

    Dajte ljudi molim vas, ona je sad jadna u traumi a što kad joj je pornic "ukraden" ili koji vrag, ne sjećam se scenarija iskreno!? Mislim da je daleko veca stvar kad ti bijeli svijet gleda crnu ritušu debelu nego krađa nekog nakita koji je, naravno, osiguran da daleko veci iznos... štrašno

  • 10.11.2016.

    U noćnoj mori je prvo svi redom siluju, i onda rasparaju nožem

  • --- DAVOR --- 10.11.2016.

    Pola sata u SIriji i pola sata u Afganistanu i da vidiš kako bi ti izliječila raume i zavoljela život. Ova patologija se liječi prisilnim dobrotvornim radom na patologiji,psihijatriji,onkologiji, svugdje po malo pa da vidi što je život i ona i njoj slični. Nikad si nokte sama nije odrezala il namazala pa joj zato i je trauma ako vjetar malo jače zapuše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare