To je to što me zanima!

Živojinović: Dižem utege i učim hodati, sad se ne vraćam glumi

Glumac se okrenuo zdravom životu nakon moždanog udara u srpnju prošle godine, piše srpski Svet. Svakodnevno vježba u fitness centru, pješači i ostavio se cigareta
Vidi originalni članak

Srpski glumac svakodnevno vježba u fitness centru toplica u kojima će ostati najmanje mjesec dana, piše srpski Svet. Nakon moždanog udara u srpnju prošle godine, Velimir Bata Živojinović (79) okrenuo se zdravom životu. Sada već može sam ustati iz kreveta i nakon dosta vježbe opet korača bez ičije pomoći.

- Očekujemo da se nastavi pozitivan trend njegovog oporavka i da u travnju ili svibnju bude tamo gde je bio prije prvog udara. Pretpostavljam da će Batino stanje biti bolje nego prethodnih godina jer smo mu sada napravili temelje zdravog života. Ranije se malo kretao, dok danas uživa u pješačenju. Ostavio je cigarete, a pušio je po dvije, tri kutije - rekao je njegov fizoterapeut.

Glumac je za Gloriju otkrio kako se zasad nema namjeru vratiti glumi jer nije spreman.

- Ako uloga od mene zahtijeva da hodam deset koraka unazad, ja to neću moći -  rekao je Živojinović.

No njegova supruga je sigurna da će se vratiti pred kamere.

- Prije nego se ovo dogodilo, potpisao je da će snimati film s prijateljem iz Skoplja. Snimanje je stopirano dok se ne oporavi - rekla je njegova supruga Julijana.

A kum Dragoslav Lazić stalno mu govori da u seriji ‘Zvezdara’, koja je nedavno počela da se emituje,...

Originalno objavljeno na stranici www.svet.rs/najnovije-vesti/bata-zivojinovic-dizem-tegove-i-ucim-ponovo-da-hodam-ne-vracam-se-glumi © svet- rekla je njegova supruga Julijana.
Idi na 24sata

Komentari 11

  • gallaz 29.01.2013.

    suska se da su mu vec poceli izbijat i mlijecni zubi!

  • WOMANIZER 29.01.2013.

    sretno mu sa zdravljem, a dizanjem utega će mu i ljubavni život "zaživjeti"! hehe

  • stjepan19688 29.01.2013.

    bato imam rabljenu fitnes opremu iz 84 na prodaju malo koristenu,daj covjece ti si legenda ostavi se posla i uzivaj u ovom malo sta ti je ostalo jos ce te strefiti nesto dok vjezbas

Komentiraj...
Vidi sve komentare