To je to što me zanima!

Život na visokoj peti: Carrie je dizajnirala svoju idealnu štiklu

Ističe kako je htjela da njezini modeli budu dostupni svima pa im se cijena kreće do 2000 kuna, a mogu se kupiti na internetu. Kaže da je ovime zaista ispunila svoj san
Vidi originalni članak

Baš kao i u televizijskoj seriji “Seks i grad”, tako i u stvarnom životu Sarah Jessica Parker (48) opsesivno voli obuću. Zato je odlučila dizajnirati cipele, a modeli podsjećaju na one Manola Blahnika kakve nosi u seriji.

Tako je model crnih cipela nazvala Diana, jer se tako zovu i Manolove cipele za kakvima je u jednoj epizodi uzdisao i njezin lik u seriji - Carrie Bradshow. Na pitanje što ju je inspiriralo u dizajniranju, glumica je rekla da je ideje za cipele s mašnama i cvjetovima crpila iz ranog djetinjstva jer je takve stvari često nosila u kosi.

Ističe kako je htjela da njezini modeli budu dostupni svima pa im se cijena kreće do 2000 kuna, a mogu se kupiti na internetu. 

- Ispunila sam svoj san i znam da ovo neće biti moja jedina kolekcija. Želim od Carrie napraviti brend cipela jer je po tome i najpoznatija - zaključila je Parker. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • black_cat 13.02.2014.

    cijela kolekcija je prestrašna, neki primjerci me podsjećaju na plesnjake na otvorenom u Podstrani 85. g. kad su Švabice ponosno paradirale i pokazivale svoje modni (ne)ukus

  • denis-zg 13.02.2014.

    Malo bezobrazno ponašanje i izjava "da bude dostupno svima" a cijena od 2000 kn pa na dalje!!

  • ojdimidojdimi 12.02.2014.

    znači, neće nego u kunama da se prodaju?........................

Komentiraj...
Vidi sve komentare