To je to što me zanima!

Život nakon seks afere: Koga danas ljubi Monica Lewinsky?

U Kaliforniji je nakon afere dizajnirala torbice i promovirala preparate za mršavljenje. Odselila se 2005. u Englesku i završila psihologiju. Danas je aktivistkinja i predaje na fakultetu
Vidi originalni članak

Na današnji dan prije 19 godina tadašnji predsjednik SAD-a Bill Clinton (70) priznao je da je imao ljubavnu aferu sa svojom neplaćenom stažisticom Monicom Lewinsky. Tad 22-godišnja Monica svojim je svjedočenjem izazvala golemi skandal. 

Te 1998. godine 49-godišnji Clinton mnogo je puta, čak pred istražnim tijelima, negirao ikakvu vezu s 'tom ženom', kako ju je tada nazivao. Gotovo je sedam mjeseci tvrdio da seksualnih odnosa nije bilo da bi na kraju priznao kako ipak je.

- Nisam htio lagati, ali sam svoju obitelj htio sačuvati od sramote - rekao je tada Clinton kojeg je afera gotovo stajala mjesta predsjednika, što zbog skandala, što zbog laganja pod prisegom. Rekao je kako se s Monicom nalazio po sobama u Bijeloj kući, i kako je uvijek bila riječ samo o oralnom seksu. Lewinsky je na nagovor prijateljice sačuvala plavu haljinu prekrivenu Clintonovim sjemenom, time je htjela pojačati svoj kredibilitet i obraniti se od napada da laže.

Billova supruga Hillary Clinton (69) cijelo je vrijeme stajala po strani. Saznalo se da je mnogo puta tijekom suprugovih indiskrecija čak bila prisutna u Bijeloj kući, a ne nužno na putovanjima. Tijekom Clintonovih istupa stajala je uz njega, ali uvijek dostojanstveno i u tišini, bez davanja izjava. Time je, kažu upoznati, htjela spasiti brak, ali i zaštititi tada maloljenu kći Chelsea. Tek kada se i sama kandidirala za predsjednicu SAD-a je počela davati izjave.

- Nije mi žao što sam stajala uz Billa. Doslovno i figurativno. Isplatilo se spasiti naš brak i uložiti u budućnost - rekla je Hillary.

Monica, kći njemačkih Židova koji su od nacista prvo pobjegli u El Salvador, a onda u SAD, rekla je kako je s Clintonom između 1996. i 1997. u Bijeloj kući devet puta imala odnose. Monicina majka, spisateljica Marcia Lewis, navodno je godinama ljubovala s opernim pjevačem Placidom Domingom pa su mediji insinuirali da sve žene iz obitelji 'vole biti ljubavnice'. 

U intervjuu s Barbarom Walters 1999. Monica se ispričala obitelji Clinton zbog nanesene štete, te je rekla kako nije dobro promislila svoje postupke. 

- U svijetu sam poznata zbog nečega što nije nimalo laskavo, oralnog seksa - rekla je tada.

Nakon skandala, u Kaliforniji je dizajnirala torbice i promovirala preparate za mršavljenje. Gubitak kila bio joj je posebno važan jer su je krajem devedesetih mediji prozivali 'bucmastom ljubavnicom'. Od tada je izgubila dvadesetak kilograma. Odselila se 2005. u Englesku i završila psihologiju. Danas je aktivistkinja koja se bavi problemom 'bullyinga' među mladima i predaje na fakultetu. 

- Nema muškarca jer ona voli Billa. Sutra bi se opet s njime spetljala da može. Zato i nema djece, a privatan život ne skriva, nego ga nema - tvrde njezine poznanice. Od afere, Lewinsky nije imala niti jednu dulju vezu.

Skandal je odjeknuo u cijelom svijetu, a tako i kod nas. Inspirirani aferom Baruni su snimili pjesmu "Monika" čije riječi idu: Al volim vidjeti haljinu tu. Plavu i najdražu! Monika, Monika, Monika. Nije to usna harmonika. Nije to, dušo, za sviranje, to je za diranje - insinuirajući na oralni seks i ozloglašenu plavu haljinu.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 05.05.2018.

    kćer njemačkih Židova koji su bježali od nacista? prije unuka Židova koji su bježali od nacista. Ona ima 41-42 godine, da joj roditelji imaju i 70, svejedno bi bili rođeni poslije rata. E moji nounari, da je malo razmislit glavom prije pisanja.

  • Žuti 24 24.08.2017.

    Šta mijesite Američku govnariju,imate naše i previše.Neče ŽUTI tisak,nego naopako.

  • plik 18.08.2017.

    ta Clintonica mi je strašna baba.. :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare