To je to što me zanima!

Život zvijezde nakon showa: Pevec je atrakcija 'Etno festa'

Višnja je u audicijskoj emisiji 'Zvijezda' izvela pjesmu 'Zar je voljeti grijeh' i prošla dalje. Višnji su svi redom iz žirija ustali, a Nina Badrić joj je postala mentorica...
Vidi originalni članak

Višnja Pevec (56) nastupila je na Etno festivalu s pjesmom Pčelica. Nakon uspjeha u TV showu Zvijezde bila je glavna zvijezda 4. Etno festivala na kojemu je pjevala pjesmu pod, za nju sretnim, rednim brojem trinaest. Festival je nastao s ciljem promocije i njegovanja tradicije bilogorskog kraja i običaja. 

Pevec je u audicijskoj emisiji 'Zvijezda' izvela pjesmu 'Zar je voljeti grijeh' i prošla dalje. Višnji su svi redom iz žirija ustali, a Nina Badrić (46) joj je postala mentorica.

Višnja ne odustaje od svojih snova da postane pjevačica pa se ovog ljeta pokušala probiti u estradno nebo pjesmom 'Crna Višnja'.

Supruga Zdravka Peveca, čiji je trgovački lanac 2010. završio u stečaju, tvrdi da je glazba i pjesma privlače od malih nogu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Višnja tvrdi kako se u mladosti nije imala prilike nigdje natjecati, ali je pjevala u zboru. Kasnije su uslijedili nastupi na raznim festivalima. Na loše kritike se, kako kaže, neće osvrtati.

POGLEDAJTE AUDICIJU Žiri oduševljen, ali gledatelji se bune: 'Višnja prošla? Sramota'

- Neću uopće slušati, neću gledati, neću komentirati, neću se na to uopće osvrtati niti biti tužna zbog toga - rekla je Višnja. 

Publiku u Velikom Trojstvu je bila oduševljena njenim nastupom dok su je neki gledatelji 'Zvijezda' kritizirali da joj izvedba u showu nije bila dobra.

Nitko nije primijetio: Meghan Markle ovaj trik koristi već godinama, a možda inspirira i Vas!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Ork24 19.11.2018.

    Simpa zena. Divim se njenom stavu nakon svega. Puna je optimizma , bez imalo mrznje, optuzivanja... Ali po mom skromnom misljenju pjeva pomalo falš i nema baš neki glas. Prosla je jer ce sa njom sve biti malo zanimljivije .

  • RUS 19.11.2018.

    Moja mačka bolje pjeva od nje . Žiri izgleda da je ostao bez sluha . Sramota puštaju iako nema pojma i zvuči nimalo melodično .

  • cappucino 19.11.2018.

    Jedva čekam da postane planetarno popularna zvijezda, jer ipak to svojim pjevanjem zaslužuje! Jedino žalim ljude sa iole sluha, kojeg će isti izgubiti slušajući našu divu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare