Show

Komentari 8

Život zvijezde nakon showa: Pevec je atrakcija 'Etno festa'

Život zvijezde nakon showa: Pevec je  atrakcija 'Etno festa'

Višnja je u audicijskoj emisiji 'Zvijezda' izvela pjesmu 'Zar je voljeti grijeh' i prošla dalje. Višnji su svi redom iz žirija ustali, a Nina Badrić joj je postala mentorica...

Višnja Pevec (56) nastupila je na Etno festivalu s pjesmom Pčelica. Nakon uspjeha u TV showu Zvijezde bila je glavna zvijezda 4. Etno festivala na kojemu je pjevala pjesmu pod, za nju sretnim, rednim brojem trinaest. Festival je nastao s ciljem promocije i njegovanja tradicije bilogorskog kraja i običaja. 

Pevec je u audicijskoj emisiji 'Zvijezda' izvela pjesmu 'Zar je voljeti grijeh' i prošla dalje. Višnji su svi redom iz žirija ustali, a Nina Badrić (46) joj je postala mentorica.

Veliko Trojstvo: Višnja Pevec nastupila na Etno festivalu s pjesmom Pčelica

Višnja ne odustaje od svojih snova da postane pjevačica pa se ovog ljeta pokušala probiti u estradno nebo pjesmom 'Crna Višnja'.

Supruga Zdravka Peveca, čiji je trgovački lanac 2010. završio u stečaju, tvrdi da je glazba i pjesma privlače od malih nogu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Višnja tvrdi kako se u mladosti nije imala prilike nigdje natjecati, ali je pjevala u zboru. Kasnije su uslijedili nastupi na raznim festivalima. Na loše kritike se, kako kaže, neće osvrtati.

- Neću uopće slušati, neću gledati, neću komentirati, neću se na to uopće osvrtati niti biti tužna zbog toga - rekla je Višnja. 

Publiku u Velikom Trojstvu je bila oduševljena njenim nastupom dok su je neki gledatelji 'Zvijezda' kritizirali da joj izvedba u showu nije bila dobra.

Veliko Trojstvo: Višnja Pevec nastupila na Etno festivalu s pjesmom Pčelica

Nitko nije primijetio: Meghan Markle ovaj trik koristi već godinama, a možda inspirira i Vas!

Najčitaniji članci