To je to što me zanima!

Zla vojvotkinja Camilla bori se za prijestolje: Kraljica umire

Camilla bez prestanka nagovara princa Williama i njegovu suprugu Kate Middleton da se odreknu prijestolja. Uvjerava ih da će živjeti puno bolje i sretnije bez krune
Vidi originalni članak

Kraljici Elizabeti (86) zdravlje se svaki dan sve više pogoršava. Stara je i neće još dugo. Njezina snaha, vojvotkinja od Cornwalla Camilla (65) nagovara princa Williama (30) i suprugu Kate Middleton (30) da se odreknu prijestolja. Uvjerava ih da će živjeti sretnije bez krune.

Američki senzacionalistički časopis Globe optužio je na naslovnici suprugu princa Charlesa (63) da kuje zavjeru. Tabloid tvrdi da se bori za krunu i vlast. Ovo nije prvi put da su im se članovi kraljevske obitelji našli na meti. Prije dvije godine Camilla je slomila nogu dok je planinarila. Globe je pisao da se Camilla polomila jer se bacila s litice. Tvrdili su da je pokušala samoubojstvo kad je otkrila da se Charles seksa s pomoćnicima. Uvjeravali su javnost i da je Kate pobacila. Britanski mediji napali su Amerikance zbog ovakvih podmetanja. Tvrde da namjerno šire laži kako bi ponizili kraljevsku obitelj. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ana11 07.11.2012.

    ovo mi zvuči kao dio iz neke bajke, zla vojvotkinja hahaha

  • Zen Dra 07.11.2012.

    Ajmo RTL,NOva Tv i ostale kuce,gle materijala za novu sapunicu,i obavezno stavite neku sluskinju koja je na kraju majka glavnogprebogatog glumca,koj ce na kraju shvatit da je sam sebi otac,uf sav sam se napalio sad.

  • srecko007 07.11.2012.

    e dobra stara kamila

Komentiraj...
Vidi sve komentare