To je to što me zanima!

Zlatan zavodio na jahti: Vježbao i pokazao isklesano tijelo...

Prvi put kada sam ga srela, zagradio je svojim Ferarijem moj Mercedes. Videla sam samo njegov veliki nos i zlatan sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i vikala na njega, rekla je Zlatanova odabranica
Vidi originalni članak

Nogometaš Zlatan Ibrahimović (38) odmara se s obitelji u francuskom Saint-Tropezu, poznatom mjestu u koje zalaze imućne face. Kako bi ostao u dobroj formi i dok ne igra za talijanski A. C. Milan, Zlatan vježba redovito.

POGLEDAJTE VIDEO: Zlatan vježbao na jahti 

Tako je na palubi luksuzne jahte odradio trening, sve snimio i objavio na društvenim mrežama. Mrštio se dok je vježbao pa se činilo da mu vježbe nisu bile lagane, ali ih je odradio i motivirao sve one koji ga prate.

- Budite kao ja, ostanite u formi - poručio im je Zlatan. Tjelovježbu nije propustila ni Zlatanova partnerica, manekenka Helena Seger. Odradila je trening dok su se njihovi sinovi, Maximilian (13) i Vincent (12) kupali u moru s tatom.

Zlatan je izvodio vratolomije i bacao se u more, što je zabavljalo klince. Dvojac se upoznao, rekla je Helena jednom prigodom, kad je ona imala 32, a on 21. 

NOVI REKORD Zlatanu godine ne mogu ništa: Postavio novi rekord Serie A...

- Već sam imala svoju karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban nogometaš da me izdržava. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga srela, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes. Videla sam samo njegov veliki nos i zlatan sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i vikala na njega. Mislim da mu se svidio moj temperament - rekla je Helena. 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Topnik55 06.08.2020.

    Nos ko capin.

  • 06.08.2020.

    Zvijer!

  • AnarhosindikaIist 06.08.2020.

    Lik je igračina s karakterom. S vremena na vrijeme s guštom pogledam onaj video gdje je sredio onog kostolomca Materazza 🥴😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare