To je to što me zanima!

Zlatka Matešu (74) zavela je 30 godina mlađa Splićanka Blanka: Sad zajedno uživaju u Mongoliji

Mateša iza sebe ima tri braka i vezu s epidemiologinjom Dijanom Mayer. Svojevremeno nam je rekao kako ne vjeruje da će biti četvrtog braka
Vidi originalni članak

Nakon što nam je Zlatko Mateša otkrio da ljubi 30 godina mlađu, Slobodna Dalmacija doznala je kako je riječ o Blanki Kačer.  

Blanka je pročelnica Katedre za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu i ravnateljica Poslijediplomskog specijalističkog studija.

EKSKLUZIVNO ZA 24SATA Zlatko Mateša (74) opet ljubi: '30 godina je mlađa od mene'

Poznata je i kao bivša supruga profesora Hrvoja Kačera, koji je nakon teške bolesti preminuo početkom ove godine. A koji je, kao stručnjak za sportsko pravo, dugo godina brinuo o pravnoj zaštiti naših sportaša unutar Hrvatskog olimpijskog odbora.

Novopečeni par uživa u Mongoliji

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, trenutačno s predsjednikom Hrvatskog olimpijskog odbora uživa u Mongoliji. Mateša je na sastancima u Ministarstvu vanjskih poslova. Kao počasni konzul Mongolije u Hrvatskoj, treba dobiti odlikovanje predsjednika Mongolije.

NAKON TRI GODINE VEZE Kraj ljubavi: Zlatko Mateša i 12 godina mlađa liječnica prekinuli

Mateša iza sebe ima tri braka i vezu s epidemiologinjom Dijanom Mayer. Svojevremeno nam je rekao kako ne vjeruje da će biti četvrtog braka.

- Mislim da ne, ali stvarno nemam se što požaliti. Ponosan sam na svoju djecu, a i u dobrim sam odnosima s njihovim majkama. S te strane zaista mogu biti zadovoljan. 

Idi na 24sata

Komentari 151

  • andriyy 02.12.2023.

    odvratno fuj trula starcina, kako moze dati pichke truloj ljigi

  • Josipa R 10.09.2023.

    Zavela ga Spličanka... koje su to bljuzge!!!

  • saubermaher 08.09.2023.

    odveo ju je na umjetnu oplodnju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare