To je to što me zanima!

Zlatku Ožboltu gatara prorekla iz dlana treću sreću u ljubavi

Jednom mi kaže da će mi u život ući crna žena, drugi put plava, ali nema nikakve. Važno da je linija života dugačka, smije se glumac koji iza sebe ima dva braka
Vidi originalni članak

Godinama poznajem gataru, sretnemo se barem triput na mjesec u gradu i porazgovaramo, kaže Zlatko Ožbolt (49).

Glumac svaki dan voli prošetati središtem grada, a kad sretne gataru, ona mu nudi da mu čita sudbinu iz dlana. Zlatko ponekad pristane jer ga zabavljaju njezina proricanja.

- Jednom mi kaže da će u moj život ući crna žena, drugi put plava, ali nema nikakve. Važno da je linija života dugačka - smije se glumac koji iza sebe ima dva braka. Jedan s kolegicom Sanjom Marin (48), a drugi s bivšom balerinom Anom Gruden (39). Sa Sanjom ima sina Marka (15), a s Anom četverogodišnju kćer Leu.

Dodaje da ozbiljno ne shvaća ni Boga kamoli gataru. Jednom je pio kavu s prijateljem, gatara im je prišla, a njegov prijatelj susret pamti kao odlično iskustvo.

- Sve mu je točno prorekla, bio je jako zadovoljan. Ne znam je li je ikad više sreo, ali svaki put kad se nađemo, prisjetimo se njezinih proricanja - dodaje Ožbolt.

Iako mu nije prorekla mnogo novih projekata, glumac radi punom parom. Igra u matičnom kazalištu Komedija, a preko ljeta obilazi Jadran s predstavom teatra Gavran 'Pivo'.

- To su mini turneje koje traju dva do četiri dana. Vesele me jer publika sjajno reagira - rekao je Ožbolt. Dodaje da neće imati vremena za dulji odmor pa se na tim gostovanjima nastoji bućnuti u moru.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • liliana 02.07.2015.

    Zlatko je zgodan,brzo će doći treća.

  • Cukrena 01.07.2015.

    Kažu da bez treće nema sreće pa ako vjeruje u to....doći će...ima vremena.:)

  • bubamara2103 01.07.2015.

    Gatala ciganka jednoj djevojci: Vidim slovo z, bit ćeš zdrava. Vidim slovo p, će da bude para. Vidim slovo ć, eto ljubavi. Djevojka: - Jasno mi je z zdravlje, jasno mi je p pare, ali kako je ć ljubav? Ciganka: - Će da te k***!

Komentiraj...
Vidi sve komentare